Каталог товарів
Київ
UA

Зварювальний інвертор Dnipro-M SAB-15D (80625031)

Характеристики
Зварювальний інверторТип електричного струму: постійнийСпоживана потужність: 4,26 кВт/кВАМаксимальний зварювальний струм: 150 АЦикл роботи: 35% -150А ... Дивитися усі
Опис
Сучасний зручний в налаштуванні і використанні зварювальний апарат Dnipro-M SAB-15D (80625031) ідеально підходить для ручної зварки. Розбризкування металу під час роботи мінімально, дуга стабільна, підпал електрода дуже легкий, а шов виходить дійсно акуратним. Апарат дозволяє зварнику виконувати складні операції максимально акуратно, точно і ефективно. Інструмент має компактні габарити, оснащується інформативним дисплеєм для відображення поточних режимів роботи. Зварювальний інвертор може зварювати сталь, чавун і метали, товщиною до 10 мм, і їх різати до 8 мм електродами 1,6-4 мм на основі постійного струму. Модель характеризується високою продуктивністю, низьким споживанням електроенергії, а також тривалим, безпроблемним терміном служби. Зварювальний струм плавно регулюється в межах від 20 до 150А. Серед відмінностей Dnipro-M SAB-15D (80625031) слід також відзначити функцію швидкого запалювання дуги HotStart, антизалипания електрода АntiStick, посилення і утримання дуги при її розриві (до 15 мм) ArcForce, TermoControl - захист апарату від термічного перевантаження і великі клемні роз'єми.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: липень 2020 р.
Бренд: Dnipro-M
Тип: Зварювальний інвертор
Вид зварювання: MMA
Тип електричного струму: постійний
Напруга мережі, В: 230
Напруга холостого ходу, В: 65
Кількість фаз: 1
Споживана потужність, кВт: 4,26
Споживана потужність, кВА: 6,15
Максимальний зварювальний струм, А: 150
Мінімальний зварювальний струм, А: 20
Цикл роботи: 35% -150А
Максимальний діаметр електрода, мм: 4
Мінімальний діаметр електрода, мм: 1,6
Кількість позицій регулювання струму: плавне регулювання
Коефіцієнт потужності, cos φ: немає
Діаметр зварювального дроту, мм
Сталевий дріт: немає
Дріт з нержавіючої сталі: немає
Алюмінієвий дріт: немає
Флюсовий (порошковий) дріт: немає
Інше: немає
Характеристики різання
Максимальна товщина різу, мм: 8
Оптимальна товщина різу, мм: немає
Витрата газу, л / хв: немає
Робочий тиск повітря: немає
Додатково
Запобіжник мережі, А: немає
Котушка з дротом: немає
Охолодження: повітряно-примусове
Клас ізоляції: немає
Клас захисту: IP21S
Розміри, мм: 275х112х188
Вага, кг: 3,1
Комплектація: Зварювальний апарат, ремінь через плече
Додатково: Зварювальний інвертор Dnipro-M SAB-15D - модель для роботи з електродами до 4 мм. Апарат призначений для виконання складних побутових і, частково, професійних завдань при зварюванні металів товщиною до 10 м і їх різання до 8 мм. Завдяки високій напрузі підпалу дуги - 65 В - апарат легко запалює всі види електродів і може зварювати: сталь; нержавіючу сталь; чавун. З електродами 1,6-3 мм апарат працює без зупинки, з електродом 4 мм - 40 шт. поспіль (при температурі 25 ° С), що дозволяє виконувати роботи протягом дня без перерв. 4 функцій автоматизації: АntiStick - антизалипания електрода; HotStart - швидкий підпал дуги; ArcForce - посилення і утримання дуги при її розриві (до 15 мм); TermoControl - захист апарату від перегріву. Робота від 160 В без втрати потужності. Коливання або стабільне зниження напруги в мережі не впливають на якість зварного шва і максимальну товщину провару / різання металу. Все це завдяки ємного мережевого фільтру апарату. Апарат має невеликі габарити і вага 3,1 кг, що дозволяє працювати не тільки стаціонарно, а й на висоті, з використанням плечового ременя, який є в комплекті. Апарат надійно захищений від пилу, вологи і конденсату, що дозволяє використовувати його в запорошених приміщеннях і при різних температурних умовах: від -10 до + 50 ° С. Завдяки запасу потужності силових вузлів і електроніки в 30% інвертор відпрацює більше 100 тис. Робочих циклів. Апарат має захисні металеві подовження корпусу зверху і знизу, які захищають лицьову панель від механічних впливів (падіння на органи управління). Також апарат має дисплей, що дозволяє точніше підібрати режим роботи і працювати при поганому освітленні.
Товар на сайті бренду: https://dnipro-m.ua/tovar/svarochnyj-apparat-ig...
Характеристики Dnipro-M SAB-15D (80625031) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Зварювальні апарати