Каталог товарів
Київ
UA

Валіза CAT Hammer (83621;01)

Характеристики
Валіза середнійОб'єм: 70 лМатеріал: поліестерРозміри: 67х45х26 / 30 смВага: 3,2 кг ... Дивитися усі
Опис
Чемодан CAT Hammer (83621; 01) виконаний в класичному і стильному дизайні з високоякісних матеріалів і фурнітури, що забезпечить йому тривалий термін служби навіть при активному користуванні. Варто відзначити, що дана модель володіє чудовою функціоналом, що гарантує вам комфортне переміщення навіть на тривалі відстані. При розмірах 67х45х26 см, він досить місткий, що дозволить раціонально розмістити досить велику кількість речей і приладдя, завдяки чому стане надійним помічником під час поїздок на відпочинок або відрядження. Усередині валізи є містке відділення з натяжним ременем і кишеню на блискавки. На лицьовій стороні також є функціональний кишеню на блискавки. Крім того, CAT Hammer (83621; 01) дозволяє збільшити корисний об'єм вироби, так що ви зможете привести з собою навіть тендітні сувеніри рідним. Для зручної і комфортного перенесення передбачені м'які ручки, а висувна телескопічна ручка і чотири колеса роблять пересування максимально комфортним і маневреним навіть при повній завантаженості валізи. Порадує і наявність кодового замка, який захистить ваші речі від стороннього втручання.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: серпень 2018 р.
Бренд: CAT
Тип: Валіза
Розмір: середній
Об'єм, л: 70
Розміри, см: 67х45х26 / 30
Висувна ручка: є
Кількість коліс: 4
Замок: кодовий замок
Функція митного огляду (TSA): є
Карман для ноутбука, дюймів: немає
Вага, кг: 3,2
Матеріал: поліестер
Колір: чорний
Додатково: Логотип виробника на лицьовій частині. Передбачено захист кутів валізи. Ручка у верхній частині для зручності перенесення. Для плавної транспортування валізи є чотири коліщатка, що обертаються на 360 °. Місткий кишеню на передній частині. Адресна бирка на фасадній частині. Просторе відділення з ременями для фіксації багажу. Карман на блискавці. Підкладка з міцного матеріалу.
Характеристики CAT Hammer (83621;01) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Валізи, дорожні сумки