Каталог товарів
Київ
UA

Валіза Gabol Malasia S Blue (113321 032)

Характеристики
Валіза ручна поклажаОб'єм: 30 лМатеріал: 100% PolyesterРозміри: 55х40х20 смВага: 3 кг ... Дивитися усі
Опис
Практичний і функціональний дорожню валізу Gabol Malasia S Blue (113321 032) дозволяє максимально зручно і комфортно перевозити весь необхідний вам багаж та інші речі. Якісне та надійне виконання з 100% Polyester разом з добре продуманою фурнітурою забезпечить не тільки збереження вмісту валізи, але і прослужить вам не один рік. Варто також зауважити, що плавне і маневрений переміщення забезпечується за рахунок двох міцних коліс і висувною ручки, за допомогою якої вам не важко буде долати тривалі відстані. Незважаючи на компактні розміри 55х40х20 см, він має досить містке відділення і додаткові кишені, а можливість збільшення обсягу на 20%, дозволить вам взяти з собою більше речей або привезти з подорожі / відрядження подарунки і сувеніри. Крім цього, Gabol Malasia S Blue (113321 032) оснащений спеціальним кодовим замком, який забезпечить безпеку і збереження вашого багажу.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: березень 2018 р.
Бренд: Gabol
Тип: Валіза
Розмір: ручна поклажа
Об'єм, л: 30
Розміри, см: 55х40х20
Висувна ручка: є
Кількість коліс: 2
Замок: кодовий замок
Карман для ноутбука, дюймів: немає
Вага, кг: 3
Матеріал: 100% Polyester
Колір: синій
Додатково: Чемодан оснащений надійною парою роликових коліс з TPU матеріалу, висувний фіксується телескопічною ручкою і вбудованим кодовим замком. Відмінною особливістю даної моделі є додаткова кишеня на тильній стороні валізи. Карман закривається за допомогою двох роздільних блискавок, завдяки яким відділ розділений на дві секції. Найбільш вразливі, кутові частини валізи, захищені додатковими протиударними накладками. На фасадній частині розміщений великий місткий кишені на блискавці. Внутрішній об'єм має ремені для фіксації речей. Ергономічна система висувною телескопічною ручки з кнопковим фіксатором.
Товар на сайті бренду: https://gabol.com/en/trolley-cabina-malasia-359...
Характеристики Gabol Malasia S Blue (113321 032) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Валізи, дорожні сумки