Каталог товарів
Київ
UA

Ліхтарик ручний Armytek Prime C2 Magnet USB + 18650

Характеристики
Ліхтарик ручнийДжерело світла: світлодіод Cree XP-LСвітловий потік: 1160 люменДжерело живлення: 1x18650 ... Дивитися усі
Опис
Armytek Prime C2 Magnet USB + 18650 - це потужний і компактний ручний ліхтарик, володіє чудовими експлуатаційними характеристиками, завдяки чому буде радувати вас яскравим світлом без мерехтіння протягом довгих років активного користування. Дана модель є досить універсальною, так що підійде як для домашнього користування, так і для безпечного пересування в більш темний час доби. Не менш порадує і світловий елемент, який представлений високоякісним світлодіодом Cree XP-L і забезпечує яскравість в 1160 люмен і чудово справляється з освітленням до 168 м. Також варто звернути увагу, що всередині ліхтарика знаходиться акумулятор 18650, який заряджається від USB зарядки і забезпечує безперервну роботу протягом 1,5 годин. Легкий і компактний Armytek Prime C2 Magnet USB + 18650 має міцний і надійний корпус з анодованого алюмінію з захистом від води і пилу IP68, а також має високий ступінь ударостійкості, так що пристрій можна експлуатувати при будь-яких погодних умовах і ситуаціях. Для зручності управління світлом, збоку на корпусі розташована кнопка, що дозволить вибрати 1 з 6 режимів роботи.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: травень 2018 р.
Бренд: Armytek
Тип: Ліхтарик ручний
Джерело світла: світлодіод Cree XP-L
Світловий потік, люмен: 1160
Дальність світлового потоку, м: 168
Додаткові (сигнальні) вогні: немає
Фокусування променя (регулювання променя): немає
Матеріал корпусу: анодований алюміній
Водостійкість: +, IP68
маслобензостійкість: немає
Ударостійкість: + (10м)
Джерело живлення: 1x18650
Час безперервної роботи, год: 1,5
Зарядка: USB
Розміри, мм: 123х24,5
Вага, г: 64
Колір: чорний
Комплектація: Ліхтар / 1хакк 18650 / кабель USB-microUSB
Додатково: 6 режимів роботи
Товар на сайті бренду: https://www.armytek.com/products/flashlights/ou...
Характеристики Armytek Prime C2 Magnet USB + 18650 та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Ліхтарики