Каталог товарів
Київ
UA

Набір шампурів (6 шт.) MasterKrami Шампура подарочные "Дикие звери" в колчане из натуральной кожи (474042)

Характеристики
Набір шампурів (6 шт.) ... Дивитися усі
Опис
Шампура MasterKrami «Дикі звірі» (474042) стануть не тільки прекрасним придбанням для власного користування, а й відмінно підійдуть в якості подарунка для будь-якого представника сильної статі. Даний набір включає в себе 6 штук функціональних шампурів з робочою довжиною 500 мм, що дозволить нанизувати більші шматки м'яса тваринного або птиці. Шампура зроблені з твердої нержавіючої сталі, яка має чудові експлуатаційні характеристики і дозволяє з легкістю підтримувати їх в чистоті. Особливу увагу, варто приділити рукоятці, яка виконана методом художнього лиття з бронзи з рельєфом в стилі "Дикі звірі", що надає кожному предмету незвичайний і привабливий зовнішній вигляд. Ще одним плюсом є те, що під час користування вона не нагрівається. Для зручного зберігання і транспортування MasterKrami «Дикі звірі» (474042) передбачено шкіряний сагайдак.
Написати відгук про товар
Про товар
Відгуки  (1)

Характеристики

Товар додано: липень 2017 р.
Бренд: MasterKrami
Тип: Набір шампурів (6 шт.)
Опис: Рукоять: ювелірне художнє лиття з бронзи (при використанні ручка не нагрівається). Шкіряний сагайдак (колір: чорний; темно-коричневий).
Розмір, мм: довжина шампура: загальна - 690; робоча - 500
Товщина сталі, мм: 3
Товар на сайті бренду: master-krami.com.ua/index.php?route=product/pro...
Характеристики MasterKrami Шампура подарочные "Дикие звери" в колчане из натуральной кожи (474042) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Набори для пікніка