Каталог товарів
Київ
UA

Ніж Gerber Kukri (31-002074)

Характеристики
Ніж кукриЛезо: стали +1050 з карбоновим покриттямКількість функцій: 1Розміри: 482,6 ммКолір: чорний ... Дивитися усі
Опис
Ніж мачете Gerber Kukri (31-002074) має особливу форму клинка і привабливий зовнішній вигляд, завдяки чому стане відмінним вибором як для туристів, так і для тих, хто віддає перевагу активному відпочинку. Дана модель оснащена широким лезом, довжиною 304,8 мм, за рахунок чого з легкістю справляється з різанням гілок, різних продуктів і матеріалів. Матеріалом для клинка виступає сталь 1050 з карбоновим покриттям, яка досить ефективно протистоїть утворенню іржі, довгий час не затупляется при використанні. Зручна ергономічна прогумована рукоятка підсилює зчеплення ножа з долонею під час захоплення, завдяки чому він навіть з мокрих рук не буде вислизати. Незважаючи на свою масивність, мачете важить всього 408,2 г, що дозволить будь-якому користувачеві максимально зручно їм орудувати. Для безпечного та зручного зберігання і транспортування ніж Gerber Kukri (31-002074) комплектується міцним нейлоновим чохлом, а передбачене на торці рукоятки отвір під темляк дозволить його надійно фіксувати на поясі.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: серпень 2015 р.
Бренд: Gerber
Тип: Ніж
Вид: кукри
Кількість інструментів: 1
Кількість функцій: 1
Система блокування: немає
Система відкривання однією рукою: немає
Розміри (у складеному вигляді), мм: 482,6
Довжина леза, мм: 304,8
Товщина леза, мм: немає даних
Вага, г: 408,2 (без чохла)
Колір: чорний
Інструменти і функції
Лезо ножа: стали +1050 з карбоновим покриттям
Ножиці: немає
Штопор: немає
Шило: немає
Відкривачка для бляшанок: немає
Відкривачка для пляшок: немає
Плоска викрутка: немає
Чотиригранна викрутка: немає
Надфіль (пилка): немає
Плоскогубці: немає
Пила: немає
Стропоріз: немає
Додаткові функції: немає
Особливості: Лезо покрито карбоновим шаром для зниження тертя клинка при рубці. Оригінальна форма мачете дозволяє використовувати його в якості універсального інструменту: гострий наконечник - для колючих рухів, широка опукла частина леза - для різання і рубки, а вузька частина, розташована ближче до рукоятки, дозволяє виконувати більш дрібні роботи, наприклад, вирізання або стругання. Клинок, і рукоятка зроблені з єдиного шматка металу. Прорезиненная рукоять перешкоджає ковзанню і добре лежить в руці. У комплекті міцний нейлоновий чохол чорного кольору.
Товар на сайті бренду: www.gerbergear.com/Outdoor/Gear/Gator-Kukri_31-...
Характеристики Gerber Kukri (31-002074) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Ножі, мультитули