Каталог товарів
Київ
UA

Мультитул Leatherman Charge TTi (830735)

Характеристики
Мультитул кишеньковийЛезо: Ніж зі сталі S30V/серейтор зі сталі 420HCКількість функцій: 28Розміри: 100 (довжина) ммКолір: нержавіюча сталь ... Дивитися усі
Опис
Leatherman Charge TTi (830735) є багатофункціональним мультитул, який знайде своє застосування в різних сферах діяльності. Інструменти, включені в цей мультитул, настільки різноманітні, що їх можна застосовувати буквально всюди: від ремонту радіоприймача, до розробки туші на полюванні. Так в комплектації є ножиці, відкривачки для консервних банок і пляшок, плоска і чотиригранні викрутки, плоскогубці, напилок і багато іншого. Сам ніж виконаний зі сталі S30V / серейтор зі сталі 420HC, що гарантує не тільки стійкість до механічних пошкоджень, іржі, але і тривалість збереження початкової заточки. Також варто відзначити, що кожен інструмент має надійне фіксацію як в робочому, так і в складеному стані, що забезпечує користувачеві безпеку при експлуатації. Leatherman Charge TTi (830735) має досить міцний і в той же час легкий титановий корпус, що надає інструменту стильний і витончений вид, але ще забезпечують комфортний хват завдяки шорсткою поверхні зводячи до мінімуму можливість вислизання мультитула. Невелика вага виробу і компактний розмір в складеному вигляді дозволяють без проблем носити його в кишені.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: червень 2019 р.
Бренд: Leatherman
Тип: Мультитул
Вид: кишеньковий
Кількість інструментів: 19
Кількість функцій: 28
Система блокування: + (Блокування леза і іструментів)
Система відкривання однією рукою: є
Тип відкриття: ручне відкриття
Розміри (у складеному вигляді), мм: 100 (довжина)
Тип леза: гладке
Покриття антивідблиску: немає
Вага, г: 232
Колір: нержавіюча сталь
Інструменти і функції
Лезо ножа: Ніж зі сталі S30V/серейтор зі сталі 420HC
Ножиці: є
Штопор: немає
Шило: немає
Відкривачка для бляшанок: є
Відкривачка для пляшок: є
Плоска викрутка: є
Чотиригранна викрутка: є
Надфіль (пилка): + (Напилок)
Плоскогубці: + Гострогубці (пасатижі з обтискним механізмом, кусачки, потужні кусачки, інструмент для зачистки проводів)
Пила: є
Стропоріз: + (Ріжучий гак)
Додаткові функції: бітотримач для великих біт, бітотримач для малих біт, шестигранник 5/32 "і 9/64", Шестигранник 1/16 "і.050, Шестигранник 3/32" і 5/64 ", кільце для шнура, знімне кільце для шнура, знімна кишенькова кліпса, лінійка (см + дюйми)
Особливості: корпус з нержавіючої сталі з накладками на рукоятки з титану
Товар на сайті бренду: www.leatherman.com/7.html
Характеристики Leatherman Charge TTi (830735) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Ножі, мультитули