Каталог товарів
Київ
UA

Рюкзак туристичний Osprey Fairview 40 / Rainforest Green (009.1602)

Характеристики
Рюкзак туристичнийОб'єм: 40 лВага: 1440 гНаявність пояса: +Колір: Rainforest Green ... Дивитися усі
Опис
Функціональний рюкзак Osprey Fairview 40 об'ємом 40 л, прекрасно підійде для походів і подорожей, а також для щоденного носіння в місті. Рюкзак має продуману ергономіку, простий в експлуатації. Обсяг можна регулювати утягивающими стропами, які також можна використовувати і для кріплення великогабаритного спорядження туристичного килимка і так далі. Матеріал, з якого виготовлений рюкзак 210D Nylon Mini Hex Diamond Ripstop і якісна фурнітура гарантують тривалий термін користування даною моделлю. Легкий універсальний рюкзак, який легко трансформується в дорожню сумку має основне містке відділення з ременями-фіксаторами і карман на блискавці. Друге ж відділення з функціональними кишенями має м'який відсік для безпечного транспортування ноутбука, діагоналлю екрана 15,4 дюйма. Лямки Osprey Fairview 40 і стегнах пояс можна зручно заховати в спеціальне відділення на блискавці. Бічна і верхня ручки значно полегшують перенесення рюкзака в аеропорту або на залізничному вокзалі.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: вересень 2018 р.
Бренд: Osprey
Тип: Рюкзак туристичний
Об'єм (з кишенями), л: 40
Вага, г: 1440
Розмір, см: 54х35х23
Основний матеріал: 210D Nylon Mini Hex Diamond Ripstop
Оснащення:
Наявність пояса: є
Система підвіски: регульовані плечові лямки, грудна стяжка
Наявність каркаса (тип): є
Система вентиляції спини: є
Фурнітура (виробник): немає даних
Питна система: немає
Кишеня для ноутбука: так (15,4")
Спеціальні кріплення для спорядження: немає
Особливості: жіночий
Колір: Rainforest Green
Додаткові характеристики: Рюкзак має внутрішній карабін для ключів. Міцні стропи для подвійного компрессирования. Прозорий водонепроникний кишеню для картки, що засвідчує особистість. За розмірами підходить для ручної поклажі в літаках. Легка периферійна рама. Два зовнішні передні кишені з сітки. Кишеня для окулярів і електронних речей. Зручні лямки з піни. М'яке відділення для ноутбука. Карман на блискавці, в якій, при необхідності, можна заховати лямки.
Характеристики Osprey Fairview 40 / Rainforest Green (009.1602) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Рюкзаки