Каталог товарів
Київ
UA

Рюкзак туристичний Osprey Hikelite 26 / Bacca Blue (009.1726)

модель з лінійки Osprey Hikelite 26
Характеристики
Рюкзак туристичнийОб'єм: 26 лВага: 730 гНаявність пояса: так (знімний)Колір: Bacca Blue ... Дивитися усі
Опис
Виконаний в привабливому і стильному для споживача дизайні, туристичний рюкзак Osprey Hikelite 26 стане відмінним придбанням як для пішого туризму, так і для відряджень або повсякденного використання. Зручна підвісна система представлена у вигляді регульованих плечових лямок, грудної стяжки і знімного пояса, що таким чином допоможе правильно розподілити навантаження на плечі і спину, тому ви не відчуєте дискомфорту при пересуванні навіть на далекі відстані. Завдяки спинці з вентиляцією і продуманому каркасу, забезпечується максимальний комфорт в спекотну пору. Виконано Osprey Hikelite 26 з 100D Nylon Mini Diamond Shadow, 500D Nylon Packcloth, який надійно захищає внутрішній вміст від будь-яких погодних умов. Перевагою такого рюкзака також є і достатня кількість відділень і кишень, які закриваються за допомогою надійної і якісної фурнітури. Виробником передбачене і виведення для питної системи, тому вам не доведеться постійно зупинятися і шукати пляшку з водою.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: червень 2018 р.
Бренд: Osprey
Тип: Рюкзак туристичний
Об'єм (з кишенями), л: 26
Вага, г: 730
Розмір, см: 48х28х28
Основний матеріал: 100D Nylon Mini Diamond Shadow, 500D Nylon Packcloth
Оснащення:
Наявність пояса: так (знімний)
Система підвіски: регульовані плечові лямки, грудна стяжка
Наявність каркаса (тип): є
Система вентиляції спини: да (AirSpeed)
Фурнітура (виробник): немає даних
Питна система: да (вивід питної системи)
Кишеня для ноутбука: немає
Спеціальні кріплення для спорядження: немає
Колір: Bacca Blue
Додаткові характеристики: Підвісна система спини AirSpeed ??- система складається з 2 шарів: підвішеною і натягнутою 3D-сітки і м'якою спинки з EVA-піни. Сітчастий шар має форму і контур для забезпечення максимального припливу повітря в область спини, оптимальний натяг і комфорт при перенесенні відрізняє цю систему від інших подібних, але менш ефективних конструкцій. Вбудований знімний чохол від дощу (рейнкавер). Еластичні бічні кишені. Внутрішній відділ для питної системи. Бічні компресійні стропи. Грудна стяжка з сигнальним свистком. Система для кріплення трекінгових палиць, спеціальну кишеню для окулярів і електроніки. Вхід в основний відділ на блискавці.
Товар на сайті бренду: https://www.ospreyeurope.com/shop/eu_en/hikelit...
Характеристики Osprey Hikelite 26 / Bacca Blue (009.1726) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Рюкзаки