Каталог товарів
Київ
UA

Рюкзак туристичний Osprey Hikelite 32 / Aloe Green (009.1912)

модель з лінійки Osprey Hikelite 32
Характеристики
Рюкзак туристичнийОб'єм: 32 лВага: 770 гНаявність пояса: так (знімний)Колір: Aloe Green ... Дивитися усі
Опис
Osprey Hikelite 32 - це високоякісний і міцний туристичний рюкзак, який добре поєднує в собі функціональність і високу якість виконання, що робить його ідеальним для подорожей, відряджень і для походів будь-якої тривалості. Він витримує великі вагові навантаження і гарантує тривалий термін користування, що по достоїнству оцінять любителі активного відпочинку. Дана модель продумана до дрібниць і має все необхідне: зручне вертикальне завантаження, яке забезпечується через верхній клапан, дві великі сітчасті бічні кишені для зручного розташування пляшок з водою, а для дрібніших речей, таких як ключі, окуляри і гаджети, передбачені кишені з карабіном і зі спеціальною захисною підкладкою. Конструкція задньої панелі AirSpeedТМ для забезпечення ефективної вентиляції гарантує максимальний комфорт під час пересування. Серед інших особливостей Osprey Hikelite 32 слід зазначити сумісність з питними системами, бічні компресійні стропи, знімний настегновий пояс, регульовані плечові лямки і грудну стяжку, що зробить носіння повністю заповненого рюкзака максимально комфортним і зручним.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: травень 2019 р.
Бренд: Osprey
Тип: Рюкзак туристичний
Об'єм (з кишенями), л: 32
Вага, г: 770
Розмір, см: 55x32x28
Основний матеріал: 100D Nylon Mini Diamond Shadow
Оснащення:
Наявність пояса: так (знімний)
Система підвіски: регульовані плечові лямки, грудна стяжка
Наявність каркаса (тип): немає даних
Система вентиляції спини: є
Фурнітура (виробник): немає даних
Питна система: да (вивід питної системи)
Кишеня для ноутбука: немає
Спеціальні кріплення для спорядження: для трекінгових палиць
Колір: Aloe Green
Додаткові характеристики: Конструкція задньої панелі з підвісною сіткою AirSpeed ?? для забезпечення ефективної вентиляції, вертикальне завантаження, дві великі сітчасті бокові кишені PowerMeshТМ, верхня кришка з кишенею на блискавці, кишеня з карабіном для ключів під верхнім клапаном, фронтальна кишеня на блискавки, кишені зі спеціальною підкладкою для зберігання окулярів і гаджетів без ризику пошкодження, бічні компресійні стропи, система кріплення трекінгових палиць, знімний стегновий пояс, сигнальний свисток на грудної стяжки, інтегрований знімний чохол від шую (raincover), сумісний з питними системами Osprey HydraulicsТМ.
Характеристики Osprey Hikelite 32 / Aloe Green (009.1912) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Рюкзаки