Каталог товарів
Київ
UA

Рюкзак експедиційний Pinguin Explorer 100 / Navy (320169)

модель з лінійки Pinguin Explorer 100
Характеристики
Рюкзак експедиційнийОб'єм: 100 лВага: 2100 гНаявність пояса: такКолір: Navy ... Дивитися усі
Опис
Місткий експедиційний рюкзак Pinguin Explorer 100 є зручною і практичною моделлю, з якою можна з комфортом переміщатися і носити все необхідне. Крім того, його можна використовувати для різних подорожей і відряджень. Варто звернути увагу, що рюкзак, об'ємом 100 л, має два відділення зі знімною перегородкою, кишеню з внутрішньої сторони кришки, центральний компресійний ремінь під кришкою і продумані чотири входи, що дозволяє раціонально розмістити речі і швидко знайти усе необхідне. Крім цього, кришку можна використовувати як сумку. Додаткової функціональності надають три зовнішні кишені, які відмінно підходять для більш дрібного приладдя. Залежно від наповнюваності можна регулювати об'єм. Pinguin Explorer 100 оснащений зручною вентильованою спинкою, каркасом Adjustable Back System і регульованими м'якими плечовими лямками. А нагрудна стяжка буде перешкоджати сповзанню лямок з плечей. Додатковий комфорт користувачеві забезпечать поперековий пояс і виведення для питної системи.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: лютий 2020 р.
Бренд: Pinguin
Тип: Рюкзак експедиційний
Об'єм (з кишенями), л: 100
Вага, г: 2100
Розмір, см: 93x38x33
Основний матеріал: нейлон (Nylon 6.6)
Оснащення:
Наявність пояса: так
Система підвіски: регульовані плечові лямки, грудна стяжка
Наявність каркаса (тип): да (Adjustable Back System)
Система вентиляції спини: немає даних
Фурнітура (виробник): YKK, Nifco
Питна система: так (виведення для питної системи)
Кишеня для ноутбука: немає
Спеціальні кріплення для спорядження: для трекінгових палиць
Колір: Navy
Додаткові характеристики: Великий рюкзак для експедицій, розроблений спеціально для гірських хребтів і інших багатоденних і довгострокових поїздок. Рюкзак розділений на два основних відділи і кришку рюкзака. Можливість створити сумку на пояс з кришки рюкзака і на стегнах ременя. Регульована висота спинки, нагрудного ременя, кришки рюкзака. Карман і отвори для питної системи. Компресійні ремені для утяжки. Знімні ремені для трекінгових палиць з светоотражающим принтом. Чохол-дощовик в комплекті. 4WE - чотирьохсторонній вхід - чотири входи в рюкзак.
Характеристики Pinguin Explorer 100 / Navy (320169) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Рюкзаки