Каталог товарів
Київ
UA

Рюкзак туристичний Pinguin Walker 50 2020 / Petrol (321166)

Характеристики
Рюкзак туристичнийОб'єм: 50 лВага: 1300 гНаявність пояса: такКолір: Petrol ... Дивитися усі
Опис
Великий і місткий туристичний рюкзак Pinguin Walker 50 2020 має не тільки продуманий дизайн, але і неперевершені характеристики, що гарантує комфорт під час носіння вантажу. Такий чудовий рюкзак підійде і всім тим, хто любить подорожувати по різних містах. Головною особливістю даної моделі є наявність двох функціональних камер, які дозволяють розділити спорядження і все, що потрібно в залежності від частоти використання. Також можна їх об'єднати в одне суцільне відділення. Додаткова зручність забезпечує вертикальне завантаження і наявність інших функціональних кишень. Порадує і наявність добре продуманої вентиляції спинки, яка забезпечує комфорт і сухість, завдяки циркуляції повітря. Pinguin Walker 50 2020 оснащений регульованими плечовими лямками, нагрудною стяжкою і поясом, які значно знижують навантаження з плечей і спини, а також забезпечують ідеальну посадку, тим самим гарантуючи комфортне пересування протягом тривалого часу. На зовнішній стороні розташовані стропи для кріплення трекінгових палиць, намету та іншого туристичного спорядження. Порадує і інтегрований дощовик, який надійно захистить внутрішній вміст від сильного дощу або снігу.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: лютий 2020 р.
Бренд: Pinguin
Тип: Рюкзак туристичний
Об'єм (з кишенями), л: 50
Вага, г: 1300
Розмір, см: 73x30x29
Основний матеріал: нейлон (Nylon Robic)
Оснащення:
Наявність пояса: так
Система підвіски: регульовані плечові лямки, грудна стяжка
Наявність каркаса (тип): да (E3D)
Система вентиляції спини: так
Фурнітура (виробник): YKK, Nifco
Питна система: так (виведення для питної системи)
Кишеня для ноутбука: немає
Спеціальні кріплення для спорядження: для додаткового спорядження
Колір: Petrol
Додаткові характеристики: Просторий двосекційний рюкзак підходить для тривалих походів і прогулянок на свіжому повітрі з можливістю кріплення іншого необхідного спорядження. Дві камери для поділу транспортується обладнання в залежності від частоти використання, можливість з'єднання обох камер в одну шляхом відкриття перегородки. Блискавка нижньої камери закріплена парою ременів з можливістю прикріплення додаткового матеріалу (наприклад, намети). Перегородка для відділення резервуара для води від обладнання, що перевозиться всередині основної камери. Вентильована спинка E3D утримує центр ваги рюкзака якомога ближче до спини і забезпечує максимальну вентиляцію. Задня частина рюкзака посилена знімною пластиною з HDPE з вбудованим дюралюмінієвим посиленням, яке допомагає розподілити вагу вантажу, що перевозиться на спині і усуває тиск транспортуються предметів на спині. Інтегрований чохол від дощу.
Характеристики Pinguin Walker 50 2020 / Petrol (321166) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Рюкзаки