Каталог товарів
Київ
UA

Рюкзак тактичний Tasmanian Tiger Mission Pack MC / multicam (TT 7836.394)

Характеристики
Рюкзак тактичнийОб'єм: 37 лВага: 1800 гНаявність пояса: +Колір: multicam ... Дивитися усі
Опис
Туристичний рюкзак Tasmanian Tiger Mission Pack MC першим ділом призначений для активного використання любителями полювання і риболовлі, так як він має невеликий об'єм, компактні розміри і відмінно продуману ергономіку. Дана модель обладнана двома головними відділеннями і має передню завантаження. Основне відділення і зовнішній кишеньку має шість отворів для виходу шланга або радіоантен. В основному також розташований спеціальний кишеню, призначений для питної системи з окремим виходом для трубки. Говорячи про основний відділенні, варто сказати і про те, що одне з відділень розділене сім'ю окремими кишеньками для зручного зберігання різних речей. Приємно порадує дуже м'яка і неймовірно зручна система підтримки спини з алюмінієвою рамою. Крім цього рюкзак Tasmanian Tiger Mission Pack MC має дощовий чохол і рятувальні стропи системи MTS-Plus, розташовані на бічних і фронтальних поверхнях і призначені для навісу необхідного спорядження.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: травень 2011 р.
Бренд: Tasmanian Tiger
Тип: Рюкзак тактичний
Об'єм (з кишенями), л: 37
Вага, г: 1800
Розмір, см: 55x28x20
Основний матеріал: Cordura 500D
Оснащення:
Наявність пояса: є
Система підвіски: плечові лямки регульовані по висоті (дозволяє відрегулювати рюкзак за зростом)
Наявність каркаса (тип): немає даних
Система вентиляції спини: є
Фурнітура (виробник): немає даних
Питна система: да (вивід питної системи)
Кишеня для ноутбука: немає
Спеціальні кріплення для спорядження: система MOLLE
Особливості: жіноча
Колір: multicam
Додаткові характеристики: Фронтальне завантаження рюкзак з двома великими основними відсіками; 7 окремих кишень, міцні, що не слизькі ручки; Відбивач; Знімна задня панель з алюмінієвою рамкою; Вбудовані в дно дощовий чохол і аварійна петля; 6 точок виходу для шланга або антени на основному відділенні і передній кишені; Стропи системи MTS-Plus на бічних і фронтальною поверхнях.
Характеристики Tasmanian Tiger Mission Pack MC / multicam (TT 7836.394) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Рюкзаки