Каталог товарів
Київ
UA

Рюкзак тактичний Tasmanian Tiger Patrol Pack Vent FT / flecktarn II (TT 7935.464)

Характеристики
Рюкзак тактичнийОб'єм: 32 лВага: 1900 гНаявність пояса: +Колір: flecktarn II ... Дивитися усі
Опис
Тактичний рюкзак Tasmanian Tiger Patrol Pack Vent FT стане чудовим придбанням як для спеціальних підрозділів, так і для пішого туризму або подорожей. Універсальний в користуванні рюкзак має добре продуману систему підвіски і вентильований спинку X-Vent, що особливо актуально при інтенсивному пересуванні. Завдяки плечових лямок, грудної стяжки і поясного ременя, які регулюються, Tasmanian Tiger Patrol Pack Vent FT можна підігнати під габарити конкретного користувача. Серед інших особливостей тактичного рюкзака, варто відзначити його надійність, наявність на зовнішній стороні двох кишень, які оснащені всебічними блискавками. Крім того, на них передбачені кріплення ременів, які надають можливість кріплення додаткового устаткування. Універсальний військовий рюкзак на 32 л з великим переднім кишенею має вбудований алюмінієвий каркас.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: січень 2017 р.
Бренд: Tasmanian Tiger
Тип: Рюкзак тактичний
Об'єм (з кишенями), л: 32
Вага, г: 1900
Розмір, см: 54x34х20
Основний матеріал: Texamid 11.1
Оснащення:
Наявність пояса: є
Система підвіски: плечові лямки регульовані по висоті (дозволяє відрегулювати рюкзак за зростом)
Наявність каркаса (тип): да (каркас з алюмінію)
Система вентиляції спини: є
Фурнітура (виробник): немає даних
Питна система: немає
Кишеня для ноутбука: немає
Спеціальні кріплення для спорядження: система MOLLE
Особливості: жіноча
Колір: flecktarn II
Додаткові характеристики: Вентильована система X-Vent, вбудований алюмінієвий каркас. Два накладних фронтальних кишені з секціями на блискавки. Ергономічна м'яка спинка з профільним алюмінієвим каркасом. Передній і бічні кишені з стропами MTS-Plus для кріплення додаткових кишень і спорядження. Поясний ремінь.
Характеристики Tasmanian Tiger Patrol Pack Vent FT / flecktarn II (TT 7935.464) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Рюкзаки