Каталог товарів
Київ
UA

Рюкзак тактичний Tasmanian Tiger Ranger 60 / khaki (TT 7656.343)

Характеристики
Рюкзак тактичнийОб'єм: 60 лВага: 2950 гНаявність пояса: +Колір: khaki ... Дивитися усі
Опис
Tasmanian Tiger Ranger 60 - високоякісний військовий рюкзак середнього розміру, створений спеціально для максимально комфортного використання його в тривалих похідних умовах. Відмінною особливістю даної моделі є наявність несучої системи підвіски Y1, що дозволяє оптимально розподіляти навантаження по спині, що дає можливість вільно пересуватися без відчуттів дискомфорту. Спинка даної моделі має м'яку підкладку і вбудований каркас V-форми, завдяки чому користувачеві гарантується відмінна вентиляція і абсолютний комфорт. Головне відділення Tasmanian Tiger Ranger 60 обладнано спеціальними компресійними ремінцями, а наявність безлічі додаткових кишеньок дозволяє зберігати в них різну мелочевку з швидким доступом до них, що має величезне значення, в разі, якщо від цього залежить твоє життя.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: січень 2017 р.
Бренд: Tasmanian Tiger
Тип: Рюкзак тактичний
Об'єм (з кишенями), л: 60
Вага, г: 2950
Розмір, см: 79х31х25
Основний матеріал: Cordura 700D
Оснащення:
Наявність пояса: є
Система підвіски: регульовані анатомічні плечові лямки, грудна стяжка
Наявність каркаса (тип): є
Система вентиляції спини: є
Фурнітура (виробник): немає даних
Питна система: немає
Кишеня для ноутбука: немає
Спеціальні кріплення для спорядження: система MOLLE
Колір: khaki
Додаткові характеристики: Y1 несуча система, поділ на основні та базові відсіку, ремені управління навантаженням, грудиною ремінь зі свистком, сумка стабілізатор з ременями на поясі, основне відділення з компресійними ременями, вбудований каркас V-форми (алюмінієва рама), широко відкриваються кишені для максимально швидкого і легкого доступу до вмісту, спереду, з боків і зверху з системою MOLLE
Характеристики Tasmanian Tiger Ranger 60 / khaki (TT 7656.343) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Рюкзаки