Каталог товарів
Київ
UA

Рюкзак тактичний Tasmanian Tiger Trooper Light Pack 35 / black (TT 7902.040)

Характеристики
Рюкзак тактичнийОб'єм: 35 лВага: 1000 гНаявність пояса: +Колір: black ... Дивитися усі
Опис
Місткий рюкзак на 35 л - Tasmanian Tiger Trooper Light Pack 35, складе чудову компанію для любителів туристичних походів, а допоможе йому в цьому хороша функціональність і відмінна ергономіка. Tasmanian Tiger Trooper Light Pack 35 забезпечений всім необхідним, щоб Ви могли відчувати себе комфортно навіть під час тривалого носіння і повного завантаження. Це і хороша система вентиляції, і зручні плечові лямки з доповненням у вигляді пояса, а також універсальна система MOLLE, призначена для кріплення навісного обладнання на бічних і передньої поверхнях. До того ж якісне виконання і міцні матеріали сприяють довгої службі Tasmanian Tiger Trooper Light Pack 35, незалежно від умов і частоти його експлуатації.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: січень 2017 р.
Бренд: Tasmanian Tiger
Тип: Рюкзак тактичний
Об'єм (з кишенями), л: 35
Вага, г: 1000
Розмір, см: 59х32х17
Основний матеріал: T-Square Rip
Оснащення:
Наявність пояса: є
Система підвіски: плечові лямки
Наявність каркаса (тип): немає даних
Система вентиляції спини: є
Фурнітура (виробник): немає даних
Питна система: немає
Кишеня для ноутбука: немає
Спеціальні кріплення для спорядження: система MOLLE
Колір: black
Додаткові характеристики: Універсальна система MOLLE для навісного обладнання на передній і бічних поверхнях, система спини Padded Back, компресійна стропа, знімний розвантажувальний ремінь
Характеристики Tasmanian Tiger Trooper Light Pack 35 / black (TT 7902.040) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Рюкзаки