Каталог товарів
Київ
UA

Рюкзак тактичний Tasmanian Tiger Trooper Pack 45 / khaki (TT 7705.343)

Характеристики
Рюкзак тактичнийОб'єм: 45 лВага: 2600 гНаявність пояса: +Колір: khaki ... Дивитися усі
Опис
Tasmanian Tiger Trooper Pack 45 - високотехнологічний тактичний рюкзак, відповідний більшості мислимих вимог до подібного роду амуніції. 45-літрова модель заснована на 2,6-кілограмової анатомічної конструкції габаритами 61х36х31 см, виготовленої з міцного матеріалу Cordura щільністю 700 D. Основне відділення доповнено трьома зовнішніми кишенями і можливістю багаторазового навішування підсумків, сумісних зі стропами «Molle». Каракас наділений системою вентиляції спини і повноцінної підвісною системою.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: січень 2017 р.
Бренд: Tasmanian Tiger
Тип: Рюкзак тактичний
Об'єм (з кишенями), л: 45
Вага, г: 2600
Розмір, см: 61х36х31
Основний матеріал: Cordura 700 DEN
Оснащення:
Наявність пояса: є
Система підвіски: регульовані анатомічні плечові лямки, грудна стяжка
Наявність каркаса (тип): да (X Lite vario)
Система вентиляції спини: є
Фурнітура (виробник): немає даних
Питна система: да (вивід питної системи)
Кишеня для ноутбука: немає
Спеціальні кріплення для спорядження: для додаткового спорядження
Колір: khaki
Додаткові характеристики: Основне відділення. Всередині основного відділення є стропи з фастексами, 2 кишені на блискавці і 3 виходи для антен переносних станцій та іншого обладнання. Зовні з боків є 2 кишені з еластичним горлом і системою зливу дощової води. У днищі рюкзака є прихований кишеню з чохлом, що захищає від дощу і бруду. У рюкзаку 3 зовнішніх відділення. У верхній частині рюкзака є ручка з покриттям, а в нижній частині рюкзака з обох боків є ручки для екстреного переміщення рюкзака. По периметру основного відділення є 4 компресійні стропи.
Характеристики Tasmanian Tiger Trooper Pack 45 / khaki (TT 7705.343) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Рюкзаки