Каталог товарів
Київ
UA

Рюкзак туристичний Thule Capstone 22L Men’s ML / Atlantic (225101)

модель з лінійки Thule Capstone 22L Men’s
Характеристики
Рюкзак туристичнийОб'єм: 22 лВага: 870 гНаявність пояса: +Колір: Atlantic ... Дивитися усі
Опис
Туристичний рюкзак Thule Capstone 22L Men's ML являє собою відносно невеликих розмірів зручну чоловічу модель, з усіма необхідними деталями для комфортного користування. Thule Capstone 22L Men's ML важить 870 г, при розмірах 23,87х26,92х53,08 см і обсязі 22 л. У ньому встановлена ергономічна система підвіски MicroAdjust suspension system і передбачено наявність на стегнах ременя і ефективної системи вентиляції в області спини. Також в ньому є висновок питної системи та спеціальні кріплення для додаткового спорядження. З особливостей даної моделі варто звернути увагу на наявність чохла від дощу, невеликого кишені на верхній його частині і на поясі. Завдяки високоякісним матеріалам, таким як 210D Robic nylon, 420D nylon разом з надійною і зносостійкого фурнітурою, Ви можете сміливо розраховувати на довгий термін служби Thule Capstone 22L Men's ML навіть при постійно активної експлуатації.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: квітень 2017 р.
Бренд: Thule
Тип: Рюкзак туристичний
Об'єм (з кишенями), л: 22
Вага, г: 870
Розмір, см: 23.87x26.92x53.08
Основний матеріал: 210D Robic nylon, 420D nylon
Оснащення:
Наявність пояса: є
Система підвіски: MicroAdjust suspension system
Наявність каркаса (тип): немає
Система вентиляції спини: є
Фурнітура (виробник): немає даних
Питна система: да (вивід питної системи)
Кишеня для ноутбука: немає
Спеціальні кріплення для спорядження: для трекінгових палиць, льодоруба
Колір: Atlantic
Додаткові характеристики: Сіткова задня панель натягується, забезпечуючи чудову повітропроникність і дозволяючи вам не потіти і залишатися сухим в шляху; Яскрава знімна накидка від дощу забезпечує сухість ваших речей під час злив; Регульований поясний ремінь сумісний зі взаємозамінними аксесуарами VersaClick (продаються окремо); За допомогою утримувача палиць VersaClick, що входить в комплект поставки, можна зручно закріпити трекінгові палки на поясному ремені, не знімаючи рюкзак; Карман на блискавці у верхній частині рюкзака призначений для зберігання невеликих предметів; В кишеню на поясному ремені можна покласти їжу, телефон або невеликі предмети; Можна легко перемістити спорядження в передню частину рюкзака за допомогою ремінця, протягнути крізь міцну петлю; Конструкція, призначена для зберігання води, включає кишеню для ємності з водою, отвір для трубки і дві бічні кишені для пляшок з водою (пляшки продаються окремо)
Товар на сайті бренду: https://www.thule.com/en/si/backpacks/hiking-ba...
Характеристики Thule Capstone 22L Men’s ML / Atlantic (225101) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Рюкзаки