Каталог товарів
Київ
UA

Рюкзак туристичний Thule Capstone 50L Women’s / Atlantic (223103)

Характеристики
Рюкзак туристичнийОб'єм: 50 лВага: 1370 гНаявність пояса: +Колір: Atlantic ... Дивитися усі
Опис
Якісна жіноча модель туристичного рюкзака Thule Capstone 50L Women's має все необхідне, щоб дозволити взяти з собою в подорожі все речі, зручно розташувавши їх. Thule Capstone 50L Women's виконаний в яскравому сучасному дизайні з відмінною ергономікою конструкції. При своїх загальних розмірах в 66х30х26 см, важить він 1500 р, а його обсяг складає 50 л. В такому рюкзаку встановлена система підвіски MicroAdjust suspension system і присутній стегнах пояс, за рахунок чого забезпечується рівномірний розподіл вагового навантаження на спину користувача, що робить його носіння максимально комфортним. Також в ньому є ефективна система вентиляції і висновок для питної системи, стяжки для регулювання об'єму, кишені для дрібних речей і дощовик, що захищає його вміст від негоди. Ну а в разі зимових походів, в Thule Capstone 50L Women's напевно будуть затребувані спеціальні кріплення для льодоруба і трекінгових палиць.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: квітень 2017 р.
Бренд: Thule
Тип: Рюкзак туристичний
Об'єм (з кишенями), л: 50
Вага, г: 1370
Розмір, см: 27.94x33.02x69.08
Основний матеріал: 210D Robic nylon, 420D nylon
Оснащення:
Наявність пояса: є
Система підвіски: регульовані плечові і поясні лямки MicroAdjust
Наявність каркаса (тип): немає
Система вентиляції спини: є
Фурнітура (виробник): Thule
Питна система: да (вивід питної системи)
Кишеня для ноутбука: немає
Спеціальні кріплення для спорядження: задні кріплення для трекінгових палиць і льодоруба
Особливості: жіночий
Колір: Atlantic
Додаткові характеристики: Система кріплення MicroAdjust дозволяє відрегулювати ремінь для торса на 10 см при надітому рюкзаку, щоб домогтися ідеальної посадки. Сіткова задня панель натягується, забезпечуючи чудову повітропроникність і дозволяючи вам не потіти і залишатися сухим в дорозі. Яскрава знімна накидка від дощу забезпечує сухість ваших речей під час злив. Регульований поясний ремінь сумісний зі взаємозамінними аксесуарами VersaClick (продаються окремо). За допомогою утримувача палиць VersaClick, що входить в комплект поставки, можна зручно закріпити трекінгові палки на поясному ремені, не знімаючи рюкзак. Невеликі приналежності можна зберігати в кишенях на блискавки в верхньому клапані і в поясному ремені. Доступ до вмісту зверху, знизу і збоку спрощує завантаження та розвантаження рюкзака і дозволяє легко знайти потрібну річ під час шляху. Еластична кишеня Shove-it Pocket забезпечує швидкий доступ до часто використовуваних предметів. Можна легко перемістити спорядження в передню частину рюкзака за допомогою ремінця, протягнути крізь міцну петлю. Задні кріплення для трекінгових палиць і льодоруба можна прибрати, якщо вони не використовуються
Товар на сайті бренду: https://www.thule.com/en/si/backpacks/hiking-ba...
Характеристики Thule Capstone 50L Women’s / Atlantic (223103) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Рюкзаки