Каталог товарів
Київ
UA

Спальний мішок-кокон Deuter Exosphere -6° / SL left, maron-mango (3700519-5905/1)

модель з лінійки Deuter Exosphere -6°
Характеристики
Спальний мішок-коконДовжина: 198 смШирина: 68/43 смТемпература комфорту: 0 °C град. CБлискавка: ліваКолір: maron-mango ... Дивитися усі
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: липень 2019 р.
Бренд: Deuter
Тип: Спальний мішок-кокон
Сезонність: зима
Ростовка, см: 175
Вік: для дорослих
Блискавка: ліва
Розмір
Довжина, см: 198
Ширина, см: 68/43
Температурний режим, ° C
Максимум (Т Мax): немає даних
Комфорт (Т Comfort): 0 °C
Ліміт (Т Limit): -6
Екстрім (Т Extreme): -23
Загальні
Вага, г: 1430
Наповнювач: Deuter Thermo ProLoft, 830 г
Внутрішній матеріал: Poly-Lite Soft
Зовнішній матеріал: поліестер 40D Micro Rip Mini Ripstop
Можливість зшивання: є
Наявність компресійного мішка: є
Розмір в упаковці, см: d19х33
Колір: maron-mango
Додаткові характеристики: Спеціальна жіноча версія SL, створена з урахуванням особливостей жіночої анатомії для максимального комфорту. Верх і низ з додатковим утепленням, технологія Shingle (каскадна) з коефіцієнтом перекриття шарів 2.5, утеплений комір в області голови і функціональний контурний капюшон тривимірного крою, що забезпечує хорошу ізоляцію, служать надійним захистом від втрати тепла. Завдяки еластичним конструкційним швах Thermo Stretch Comfort весь спальник розтягується по ширині максимум на 25%. При незмінному вазі це дає очевидні переваги:? Розтягується? Кокон прилягає до шкіри. Місце для комфортного розміщення стоп гарантується завдяки конструкції ErgoFoot з новим, продуманим ергономічним кроєм: відділення для стоп відрізняється збільшеною висотою і повторює природне положення ніг. Окрема кулиска зі стягує шнурком на капюшоні для точного регулювання. Голова і ступні захищені водовідштовхувальним тканиною від промокання, наприклад, в результаті контакту зі стінками намету з конденсатом. Карман для цінних речей. Блискавка рухається зверху вниз без стопорения завдяки двосторонній захист від закушування.
Характеристики Deuter Exosphere -6° / SL left, maron-mango (3700519-5905/1) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Спальні мішки