Каталог товарів
Київ
UA

Спальний мішок-кокон Deuter Exosphere -8° / SL right, petrol-mango (3700819-3911/0)

Характеристики
Спальний мішок-коконДовжина: 198 смШирина: 68/43 смТемпература комфорту: -4 град. CБлискавка: праваКолір: petrol-mango ... Дивитися усі
Опис
Спальний мішок-кокон Deuter Exosphere -8 ° максимально щільно прилягає до тіла, що буде сприяти не тільки максимальної свободи руху під час сну, а й глибоке міцному сну і повноцінного відпочинку. Двостороння блискавка YKK дає змогу зшивати разом два спальника, перетворюючи їх в один великий. Ця модель додатково утеплена в області голови, ніг і попереку, таким чином, забезпечується відсутність холодних зон. Також варто відзначити, що спальний мішок має напівкруглий капюшон, який забезпечує додатковий захист голови від вологи та холоду походять із землі. Exosphere -8 ° призначений для використання при температурі -2-8 градуси, а також добре себе зарекомендував і при екстремально низькій температурі -26 градусів, за рахунок поліпшеного термоізоляції у вигляді наповнювача Deuter Thermo ProLoft. Компресійний мішок забезпечує не тільки безпечне зберігання і транспортування, а й дозволяє значно зменшити обсяг спальника, при цьому не втрачаючи первісних властивостей і якостей.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: вересень 2020 р.
Бренд: Deuter
Тип: Спальний мішок-кокон
Сезонність: зима
Ростовка, см: 175
Вік: для дорослих
Блискавка: права
Розмір
Довжина, см: 198
Ширина, см: 68/43
Температурний режим, ° C
Максимум (Т Мax): немає даних
Комфорт (Т Comfort): -4
Ліміт (Т Limit): -10
Екстрім (Т Extreme): -30
Загальні
Вага, г: 1780
Наповнювач: Deuter Thermo ProLoft, +1180 г
Внутрішній матеріал: Poly-Lite Soft
Зовнішній матеріал: поліестер 40D Micro Rip Mini Ripstop
Можливість зшивання: є
Наявність компресійного мішка: є
Розмір в упаковці, см: d22х35
Колір: petrol-mango
Додаткові характеристики: Dryzone захищає область голови і ніг від вологи, яка може потрапити на вологу стінку намету за допомогою водовідштовхувальним тканини. Erogofoot: збільшений простір для ніг. Bodywarmer Microfleece: пухнасті флісові вставки для обігріву тіла забезпечують комфорт і тепло для спальних мішків SL в місцях, чутливих до холоду. Система Stretch Comfort: еластична форма мумії характеризується еластично обробленими швами. Конструкція Schingle: ідеальна ізоляція завдяки гнучкому розташуванню термічного флісу у верхній і нижній частині з можливістю до трьох перекриттів окремого флісу на швах. Грілка для ніг допомагає з додатковим шаром наповнення проти холодних ніг. Внутрішня кишеня для цінностей. Двостороння блискавка з автоблокуванням від самораскриванія. Ергономічний контурний капюшон з різними характеристиками шнура. Теплий комір на липучці запобігає появі «холодної діри». SL Women Fit: пухнасті флісові вставки в області нирок і на ногах особливо підходять жінкам зростанням до 175 см.
Товар на сайті бренду: https://www.deuter.com/DE/en/synthetic/exospher...
Характеристики Deuter Exosphere -8° / SL right, petrol-mango (3700819-3911/0) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Спальні мішки