Каталог товарів
Київ
UA

Сумка на пояс Ferrino Drake (72116)

Характеристики
Сумка на поясРозмір: 30х14 см ... Дивитися усі
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: лютий 2018 р.
Бренд: Ferrino
Тип: Сумка на пояс
Розмір, см: 30х14
Об'єм, л: немає даних
Матеріал: Cotton Ripstop DWR - 100% бавовна з підвищеною стійкістю на розрив завдяки структурі Ripstop і водовідштовхувальним просоченням
Вага, г: 60
Колір: пісочний
Опис: Ferrino Drake RFID - спеціальна потайна поясна сумка, яка дозволяє в походах, поїздках зберігати документи, банківські картки, ключі, смартфон і гроші при собі, а також захистити банківські карти від крадіжки грошей з допомогою RFID-захисту. Сумка дуже тонка, її без проблем можна носити під одягом. Оскільки сумка безпосередньо може контактувати з шкірою - для її виробництва обраний натуральний екологічний матеріал - бавовна, а зворотна сторона зроблена сітчастої. Матеріал досить міцний, оскільки має структуру переплетення ripstop. Для більшої зручності поясний ремінь має еластичні вставки, завдяки чому не передавить пояс і не натирає. Сумка має дві кишені в яких без проблем можна розмістити паспорт, шестидюймовий смартфон і інші важливі дрібниці. RFID захист - в підкладку сумки вшитий матеріал, який блокує сканери радіочастотної ідентифікації (RFID), і що перешкоджає зчитування інформації, і, як наслідок, крадіжці грошей з банківських карт. Два відділення на блискавці. Текстильна застібка Velcro - блокіратор замків блискавки. Дихаюча спинка з сітчастою підкладкою. Еластичні вставки на поясному ремені запобігають можливість передавливания в області талії. Максимальний обсяг талії: 120 см.
Товар на сайті бренду: www.ferrino.it/en/catalog/travel/72116-purse-dr...
Характеристики Ferrino Drake (72116) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Туристичні поясні сумки