Каталог товарів
Київ
UA

Акумуляторний (електричний) обприскувач Foresta BS-16М (79059000)

Характеристики
Акумуляторний (електричний) обприскувачСпосіб транспортування (перенесення): за спиною (ранцевий)Об'єм баку: 16 лВага: 4,8 кг ... Дивитися усі
Опис
Високопродуктивний акумуляторний обприскувач Foresta BS-16М (79059000) призначений для обробки хімічними речовинами сільськогосподарських культур і садових дерев. Він відмінно допоможе власникам городів і фермерських господарств в боротьбі з шкідниками та бур'янами. Апарат простий і зручний в експлуатації. Високу ефективність забезпечує електричний акумуляторний двигун (12 В / 8 А * год). Варто повністю зарядити акумулятор, ємністю 8 А * год, і можна 5 ч безперервно працювати з апаратом. Місткий бак на 16 л дає можливість обробити площа 930 м2. За допомогою неоплачених ременів з м'якими накладками, оператор з комфортом розмістить Foresta BS-16М (79059000) на спині і приступить до роботи. Варто відзначити і невелика вага приладу (5,5 кг), який також сприяє зручності в процесі експлуатації. Регульована в межах від 0,7 до 1,2 м розпилювальна трубка дозволяє адаптувати апарат для обробки рослин різної висоти. Модель комплектується зарядним пристроєм, ручним насосом і 4 насадками.
Написати відгук про товар
Про товар
Відгуки  (1)

Характеристики

Товар додано: травень 2018 р.
Бренд: Foresta
Тип: Акумуляторний (електричний) обприскувач
Спосіб транспортування (перенесення): за спиною (ранцевий)
Довжина розпилювальної трубки, м: 0,7-1,05
Довжина шланга, м: 1,1
Об'єм баку, л: 16
Витрати рідини, л/хв: 3,1
Характеристики двигуна
Тип двигуна: електричний акумуляторний (12 В / 8 А * год) Ач)
Тривалість автономної роботи, г: 5
Додатково
Регулювання струменя розпилення: є
Вага, кг: 4,8
Комплектація: гайки для фіксатора важеля 3 шт., зарядний пристрій, кронштейн важеля ручного насоса, пластиковий тримач штанги, гумові ущільнювачі штанги 4 шт., ручка і важіль ручного насоса, телескопічна штанга, фіксатор важеля 2 шт., форсунки 5 шт., шплінти для фіксатора важеля 3 шт.
Ще: Надійний помічник у здійсненні розпилення рідин для захисту і росту рослин. Швидке і легке виконання будь-яких завдань по обприскуванню і поливу стало можливим завдяки високопродуктивної помпі з показником витрати рідини до 3.1 л / хв. Акумуляторна батарея, ємністю 8 А / г, забезпечує 5 годин безперервної роботи на одному заряді і забезпечує виконання тривалих, інтенсивних робіт з розпилювання сумішей на великі площі. Розрядився акумулятор, а робота залишилася? Не проблема! Робота не зупиниться, навіть якщо заряд батареї закінчився, адже обприскувач може працювати в режимі ручного підкачування. Обробка великих територій, до 9 соток, досягається завдяки об'ємному резервуару на 16 літрів. Тендітні і невеликі рослини не будуть пошкоджені надмірним тиском, а велика площа буде оброблена, адже обприскувач оснащений системою регулювання тиску і витрати рідини. Стійкість до механічних пошкоджень реалізована завдяки суцільнолиту корпусу з ABS-пластика, який в свою чергу має високу стійкість до ураження хімікатами. Зменшення навантажень і втоми завдяки анатомічній формі спинки і міцним ременів. Якісне та продуктивне розпорошення здійснюється через телескопічну трубку з нержавіючої сталі, яка не піддається окисленню, і з можливістю монтування форсунок з різноманітним типом розпилення.
Країна реєстрації бренду: Україна
Товар на сайті бренду: https://dnipro-m.ua/tovar/akkumulyatornyj-oprys...
Характеристики Foresta BS-16М (79059000) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Обприскувачі