Каталог товарів
Київ
UA

Блоковий конструктор LEGO City Fire Пожарный катер (60109)

Характеристики
Блоковий конструкторВікова група: від 6 роківКількість деталей: 412, 5 фігурок шт. ... Дивитися усі
Опис
Конструктор LEGO City Fire Пожежний катер (60109) - такий подарунок припаде до душі всім хлопцям. Він надасть необмежені ігрові можливості, дозволить дитині відчути себе в ролі рятувальника, в простій і ненав'язливій формі познайомить його з різними життєвими ситуаціями і способами виходу з них. Зокрема, даний конструктор занурить в атмосферу життя вогнеборців. Він пропонує для збірки всього того, що зображено на упаковці, 412 деталей. Всі вони вилиті з міцного і нетоксичного пластика, пофарбовані стійкими фарбами. Для більш захоплюючою і реалістичною гри в коробці майбутній власник також знайде 5 високодеталізованих міні-фігурок. LEGO City Fire Пожежний катер (60109) орієнтований на вікову групу від 6 до 12 років. Крім забезпечення веселого дозвілля, він реалізує пізнавальну функцію і посприяє розвитку фантазії та уяви.
Написати відгук про товар
Про товар
Відгуки  (1)

Характеристики

Товар додано: грудень 2015 р.
Бренд: LEGO
Тип: Блоковий конструктор
Серія: Lego City
Інтереси LEGO: пожежні, будівлі, кораблі, човни
Стать дитини: хлопчик
Вік: від 6 років
Матеріал: пластик
Розміри, см: катер 30х32х16, маяк 17х15х9, човни 9х5х2
Упаковка, см: 9,1x54x28,2
Кількість деталей: 412, 5 фігурок
Опис: Немає ще однієї такої іграшки, яка б так детально і точно описувала місто і міське життя, як розвиваючі конструктори серії Лего Сіті. Ці набори ідеально підходять для широкого діапазону віків і неодмінно сподобаються як хлопчикам, так і дівчаткам. Напевно, кожен маленький будівельник мріє про власне місто (Лего City), побудованому за індивідуальним проектом. Саме цю дитячу мрію і виконують конструктори серії Лего Сіті, що дають можливість створювати неповторні, особливі будівлі, своєрідні вулиці і всілякі різні споруди. Місто Лего City створений спеціально для цікавої і захоплюючої гри, веселою, і в той же час неймовірно пізнавальною. Усі без винятку набори Лего Сіті відрізняються особливою реалістичністю і створюються для того, щоб в легкій і невимушеній ігровій формі підготувати діточок до найрізноманітніших життєвих умов, які часом бувають дуже непростими. Лего City - це світ, створений руками вашої дитини за його особистим планом будівництва, це диво, втілене в життя різними ігровими наборами Лего Сіті і вашою фантазією. У цьому світі все буде влаштовано так, як задумав автор, і підпорядковане виключно його законам. Крім цього конструктор Лего Сіті включає ще й Пожежну команду. Вона оберігає місто від надзвичайних ситуацій і має все необхідне для ефективної боротьби з вогнем. Пожежа на маяку! Мчися рятувати на пожежній човні, націлені брандспойт на полум'я і погаси його спеціальним шутером, який стріляє водними шипами. Вийшли аквалангіста щоб переконатися, що доглядач маяка не постраждав. Врятуй маяк від руйнівного вогню! Конструктори LEGO допомагають дітям втілити фантазії, створюючи захоплюючі сюжети, розвивають уяву, дрібну моторику, увагу і посидючість.
Характеристики LEGO City Fire Пожарный катер (60109) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Дитячі конструктори