Каталог товарів
Київ
UA

Авто-конструктор LEGO TECHNIC Приключения на BMW R 1200 GS (42063)

Характеристики
Авто-конструкторВікова група: від 10 роківКількість деталей: 603 шт. ... Дивитися усі
Опис
Пластиковий конструктор LEGO TECHNIC Пригоди на BMW R 1200 GS (42063) - це яскрава модель з докладною деталізацією, розроблена спеціально для дітей віком від 10 і до 16 років, хоча не виключено, що в захваті від нього буде і аудиторія постарше. Ви зможете своїми руками створити модель, яка в точності повторює реальний міський байк і створена в стильному чорно-блакитному кольорі. Масивний кермо, приладова панель, аеродинамічний лобове скло і навіть вихлопна труба - кожна деталь привертає погляд. Дитина зможе підняти підніжку, а рухаючи мотоцикл, більш детально розглянути, як приходять в рух карданна передача і двоциліндровий опозитний двигун. Виробник приділив увагу навіть дрібницям, пропонуючи в моделі багажні сумки з кришками і великий ящик. До того його можна перебудувати в унікальну концептуальну модель, використовуючи зрозумілу і доступну цифрову 3D-інструкцію!
Написати відгук про товар
Про товар
Відгуки  (1)

Характеристики

Товар додано: січень 2017 р.
Бренд: LEGO
Тип: Авто-конструктор
Серія: Lego Technic
Інтереси LEGO: мотоцикли, квадроцикли
Стать дитини: хлопчик
Вік: від 10 років
Матеріал: пластик
Упаковка, см: немає даних
Кількість деталей: 603
Елементи живлення: немає
Опис: Міський байк від німецької компанії BMW - справжній універсал! Його міць в 110 кінських сил і крейсерська швидкість в 200 км / год дозволить його власнику впевнено почувати себе "в сідлі", пересуваючись як по асфальту, так і по бездоріжжю. У своєму LEGO варіанті мотоцикл BMW R 1200 отримав відмінну деталізацію, вірогідний масштаб, чорно-синій колір обробки, амортизатор заднього колеса і рульове управління колесом переднім, поршневу систему двигуна і комплектацію з багажними відсіками ззаду на рамі. Така модель буде відмінним подарунком навіть дорослому досвідченому фанату техніки і конструктора LEGO, не кажучи вже про юних любителів складного конструювання масштабних технічних творінь
Товар на сайті бренду: https://www.lego.com/en-us/product/bmw-r-1200-g...
Характеристики LEGO TECHNIC Приключения на BMW R 1200 GS (42063) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Дитячі конструктори