Каталог товарів
Київ
UA

Дитяча кухня Bambi Кухня (16808)

Характеристики
Дитяча кухняВікова група: від 3 роківМатеріал: пластик ... Дивитися усі
Опис
Яскрава і барвиста кухня Bambi Кухня (16808), безумовно, зацікавить як дівчаток, так і хлопчиків. Нею можна гратися вдома або використовувати в якості розвиваючого допомоги в дитячих садах і ігрових кімнатах. Крім самої кухні з поличками, плитою і мийкою в набір входить багато посуду: каструлі, ополоники і пляшки. Також є іграшкові овочі, їжа і т. Д. Кухня Bambi Кухня (16808) допоможе не тільки весело провести час, а й отримати необхідні навички, наприклад, можна швидко вивчити кольору, процес приготування їжі. Діти з задоволенням нагодують своїх ляльок, а потім потрібно помити посуд і розкласти предмети по своїх місцях. Всі предмети виготовлені з якісного, нетоксичного пластика, тому прослужать тривалий час даруючи діткам масу позитивних емоцій, адже ще є звукові і світлові сигнали.
Написати відгук про товар
Про товар
Відгуки  (1)

Характеристики

Товар додано: серпень 2017 р.
Бренд: Bambi
Тип: Дитяча кухня
Стать: для хлопчиків/для дівчаток
Вік: від 3 років
Матеріал: пластик
Розмір, см: немає даних
Упаковка: 54х45х10,5 см
У комплекті: плита, духовка, мийка, посуд, продукти
Елементи живлення: батарейки
Опис: У комплекті посуд і 24 аксесуара. Справа мийка з краном, багато полиць з боків і зверху, духовка відкривається. Світлові і музичні ефекти.
Характеристики Bambi Кухня (16808) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Ігрові набори