Каталог товарів
Київ
UA

Пупс Zapf Creation Baby Annabell Моя маленькая принцесса с аксессуарами и озвучкой (794401)

Характеристики
ПупсВікова група: від 3 роківМатеріал: вініл, текстиль ... Дивитися усі
Опис
Якщо ваша дівчинка мріє про багатофункціональному пупса, який за своєю поведінкою буде схожий на справжню дитину, тоді лялька Zapf Creation Baby Annabell Моя маленька принцеса з аксесуарами і озвученням (794401) - це саме те, що вам потрібно. Дана модель має 43 см в довжину і вимагає для своєї повноцінної роботи 3 батарейки стандартного типу АА. Zapf Creation Baby Annabell Моя маленька принцеса з аксесуарами і озвученням (794401) не тільки виглядає дуже реалістично, але і веде себе як живий малюк. Такий пупс вміло смокче пустушку і п'є з пляшки, при цьому у нього є міміка губ. Крім цього, лялька може заплакати сльозами і заснути, якщо її покачати. Приємним доповненням до Zapf Creation Baby Annabell Моя маленька принцеса з аксесуарами і озвученням (794401) стануть пустушка, брязкальце, пляшечка і слюнявчик в комплекті.
Написати відгук про товар
Про товар
Відгуки  (1)

Характеристики

Товар додано: листопад 2016 р.
Бренд: Zapf Creation
Тип: Пупс
Серія: Zapf Creation Baby Annabell
Вік: від 3 років
Матеріал: вініл, текстиль
Зріст ляльки, см: 43
Упаковка, см: 30х19х40
У комплекті: пупс, пустушка, пляшка, брязкальце, слюнявчик
Елементи живлення: 3 батареї АА (у комплект не входять)
Особливості: Інтерактивна лялька
Опис: Багатофункціональна лялька Baby Annabell. Її висота становить 43 см, а в порівнянні з попередніми ляльками вона легша, що, безсумнівно, дуже зручно для дітей. Лялька виглядає дуже реалістично і поводиться, як справжній, живий малюк - вміє смоктати пустушку і пити з пляшечки, рухаючи при цьому губами. Вона вміє плакати справжніми сльозами (для цього потрібно активувати цю функцію, натиснувши на ручку пупса, заздалегідь напоївши його водою). А похитавши малюка, дитина заколише його, і він засне. Дівчинка одягнена в чарівний рожевий комбінезон з рожевими бантиками на ніжках, а також симпатичну шапочку. У комплекті також додаються додаткові аксесуари.
Характеристики Zapf Creation Baby Annabell Моя маленькая принцесса с аксессуарами и озвучкой (794401) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Ляльки, набори для ляльок