Каталог товарів
Київ
UA

Пупс Zapf Creation Нежные объятия Очаровательная малышка (824368)

Характеристики
ПупсВікова група: від 3 роківМатеріал: пластик ... Дивитися усі
Опис
Пупс Zapf Creation Ніжні обійми Чарівне малятко (824368) вражає своєю чарівністю, вродою і максимальної подібні на справжнього маленького людини. Тельці лялечки має правильні пропорції, а також воно дуже м'якенька і приємне на дотик. Для виготовлення моделі виробник використовував тільки перевірені і нетоксичні матеріали, які не несуть шкоди здоров'ю дитини. На радість дівчаток, лялька одягнена в рожеві боді і шапочку. Вона здатна самостійно їсти, пити, опорожняться на горщик або підгузник, плакати, а ще уклавши в горизонтальне положення закриває очі. Необхідно відзначити, що разом з пупсом Zapf Creation Ніжні обійми Чарівне малятко (824368) в коробці знаходяться додаткові приналежності: тарілочка з ложечкою, підгузник, пустушка на ланцюжку, горщик, пляшечка, пакетик з кашею, браслетики і картка.
Написати відгук про товар
Про товар
Відгуки  (3)

Характеристики

Товар додано: вересень 2018 р.
Бренд: Zapf Creation
Тип: Пупс
Серія: Zapf Creation Baby Born
Вік: від 3 років
Матеріал: пластик
Зріст ляльки, см: 43
Упаковка, см: 38х33х18
У комплекті: лялька, тарілка з ложкою, підгузник, пустушка, горщик, пляшечка, ланцюжок до пустушки, каша, браслети, картка
Елементи живлення: немає
Особливості: Пупс, який їсть
Опис: Лялечка плаче "справжніми" слізьми і може закривати очі, з нею можна купатися. П'є з пляшки, їсть кашу, ходить на горщик.
Характеристики Zapf Creation Нежные объятия Очаровательная малышка (824368) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Ляльки, набори для ляльок