Каталог товарів
Київ
UA

М'яка іграшка Chi Chi Love Чихуахуа Фэшн Принцесса красоты (5893126)

Характеристики
М'яка іграшка: собакаМатеріал: плюшРозмір: 20 смВік дитини: від 3 років ... Дивитися усі
Опис
Наймиліша іграшка Chi Chi Love Чихуахуа Фешн Принцеса краси (5893126) - це прекрасна пропозиція в якості подарунка юної модниці старше трьох років. Представлена модель виконана відповідно сучасним вимогам з безпеки, сертифікації і санітарно-гігієнічним показникам, а для виготовлення її використовувався м'який ніжний плюш. Оригінальна собачка максимально схожа на даний ручне тварина. Її м'якенька тільце, мила мордочка з великими виразними вишитими вічками не залишать без уваги навіть дуже вибагливих користувачів. Приємно здивує наявність в комплекті Chi Chi Love Чихуахуа Фешн Принцеса краси (5893126) неповторною тіари, гламурної накидки і пухнастою сумочки для собачки. Дівчата із задоволенням будуть прикрашати свою улюбленицю, а також завжди можуть носити її з собою.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: жовтень 2017 р.
Бренд: Chi Chi Love
Тип: М'яка іграшка
Вид іграшки: собака
Вік: від 3 років
Матеріал: плюш
Розмір, см: 20
Звукові ефекти: немає
Колір: бежевий/рожевий
Країна реєстрації бренду: Німеччина
Опис: Собачка c сумочкою Chi Chi Love Принцеса Краси з пухнастою сумкою - це собачка з нової колекції. Погляньте в її чарівні вишиті очі - м'яка і пухнаста ЧіЧіЛав нікого не залишить байдужим! Стильну сумку можна використовувати як окремий аксесуар. У комплект входить плюшева собачка з накидкою і тіарою, пухнаста сумочка для собачки.
Товар на сайті бренду: www.chichilove.eu/de/kollektion/
Характеристики Chi Chi Love Чихуахуа Фэшн Принцесса красоты (5893126) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів М'які іграшки