Каталог товарів
Київ
UA

додатковий чохол / оббивка для дивана, крісла, пуфа Homytex Чохол на 3-х місцевий диван замша-мікрофібра Хвиля беж, Бежевий (6-126071)

Характеристики
додатковий чохол / оббивка для дивана, крісла, пуфа ... Дивитися усі
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: березень 2024 р.
Бренд: Homytex
Комплектуючі для ліжок, диванів, крісел: додатковий чохол / оббивка для дивана, крісла, пуфа
Опис: Чохол на 3-х місцевий диван замша (мікрофібра) Homytex принт Чохол на диван замша / мікрофібра Homytex захищає ваші меблі від розливів, плям і розривів. Це необхідно для будинку з дітьми і домашніми тваринами, або якщо ви просто хочете по-новому поглянути на свої меблі. Зроблений з м'якого, легкого, оксамитового плюшевого матеріалу, чохол на диван дуже зручний і візуально привабливий. Чохол приємний на дотик, м'який як плюшевий плед, щільний! Характеристики 1.Легкая тканину з сверхмягкого 95% спандекса і 5% еластану оксамитового плюшу для максимального комфорту, збереже ваш диван в чистоті довгі роки 2.Модное оновлення для ваших меблів, щоб оновити ваш будинок для вишуканого зовнішнього вигляду 3. Для фіксації чохла в комплект входять фіксатори (палички) 4. Однотонний дизайн який підійде до будь-якого інтер'єру. Тканина: Микрофибра Склад: 100% Поліестер Розмір тримісний: 195 * 230 см.-1шт. Бренд: Homytex Упаковка: ПВХ пакет.
Характеристики Homytex Чохол на 3-х місцевий диван замша-мікрофібра Хвиля беж, Бежевий (6-126071) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Комплектуючі для меблів