Каталог товарів
Київ
UA

двоспальний комплект ТЕП Комплект постільної білизни Soft dreams Двоспальний 70 x 70 см Абстрактна експресія (2-03858_29597)

Характеристики
двоспальний комплект ... Дивитися усі
Написати відгук про товар
  Вироблено в Україні
Про товар

Характеристики

Товар додано: травень 2024 р.
Бренд: ТЕП
Тип: двоспальний комплект

Комплектність (шт) і розміри (см):

Опис: Колекція постільної білизни ТЕП "SOFT DREAMS" є ідеальним вибором для тих, хто цінує комфорт і зручність відпочинку. Виготовлена з високоякісної бязі, ця базова колекція має багато актуальних дизайнів, щоб задовольнити потреби кожної людини.Ми прагнемо забезпечити максимальний комфорт для наших клієнтів, тому до кожного комплекту додається набір корисних порад від нашого експерта із домашнього затишку, Дарини. Вона надасть цінні поради щодо догляду за постільною білизною, які допоможуть зберегти її у прекрасному стані на протязі тривалого часу.Комплект постільної білизни "SOFT DREAMS" сертифікований відповідно до стандартів якості Oeko-Tex Standart 100, що гарантує його безпеку та екологічну чистоту. Цей продукт не викликає алергії та може використовуватись для всіх членів родини. Оберіть колекцію постільної білизни "SOFT DREAMS" для максимального комфорту та спокою.
Характеристики ТЕП Комплект постільної білизни Soft dreams Двоспальний 70 x 70 см Абстрактна експресія (2-03858_29597) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Комплекти постільної білизни