Каталог товарів
Київ
UA

Термокружка Contigo Metra Transit 72339

модель з лінійки Contigo Metra Transit
Характеристики
ТермокружкаОб'єм: 0,47 лМатеріал колби: нержавіюча стальКолір: темно-сірий / сталевий ... Дивитися усі
Опис
Термокухоль Contigo Metra Transit, безумовно, привертає до себе увагу споживача, завдяки своєму стильному сучасному дизайну та здатності підтримувати холод протягом 12 год, а також зберігати тепло до 5 год. 5 см та діаметром 7 см, при цьому його обсяг становить 0,47 л. Виконаний він із зносостійкої та довговічної нержавіючої сталі, яка не вимагає складного або спеціального догляду, при цьому абсолютно безпечна для здоров'я людини і не втрачає свого привабливого зовнішнього вигляду та інших властивостей протягом усього свого тривалого терміну служби. Додатковий комфорт у процесі експлуатації Contigo Metra Transit забезпечить пластикова кришка-напувалка, за рахунок чого збільшуються його термоізоляційні властивості.
Написати відгук про товар
Про товар
Відгуки  (1)

Характеристики

Товар додано: жовтень 2019 р.
Бренд: Contigo
Тип: Термокружка
Об'єм, л: 0,47
Матеріал корпусу: нержавіюча сталь, гума
Матеріал колби: нержавіюча сталь
Кришка: з кнопкою-клапаном
Час збереження тепла, год: 5
Час збереження холоду, год: 12

Оснащення

Додаткова чашка: немає
Контейнери: немає
Ложка: немає
Ручка: немає
Чохол: немає
Інше: немає
Колір: темно-сірий / сталевий
Додатково: Відкрито тільки при кнопці, герметично закритий весь інший час. Завдяки спеціальній захисній кришці, отвір для пиття буде завжди залишатися чистим. Має функцію замка на кнопці. Поміщається в підсклянник в автомобілі. Розмір d7х21,5 см. Вага 350 г.
Товар на сайті бренду: https://www.gocontigo.com/16-oz-autoseal-transi...
Характеристики Contigo Metra Transit 72339 та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Термоси