Каталог товарів
Київ
UA

Люстри, бра, торшери Estares

Сортувати за:
популярністю
?
Спочатку:
Відібрано 3 товари з 58956
Estares Светильник точечный LED-DL 17433 5 Вт 4000 К белый
Стельовий світильникДжерело освітлення: світлодіодний ...Рік 01.2019
Доставка: 
по Києву
Estares Светильник точечный LED-DL 17433 5 Вт 4000 К черный
Стельовий світильникДжерело освітлення: світлодіодний ...Рік 01.2019
Доставка: 
по Києву
Estares Светильник линейный ES-7220 LED 20 Вт 5000 К белый (6949665963227)
Настінно-стельовий світильникДжерело освітлення: світлодіодний ...Монтаж: накладнийРік 11.2019
Доставка: 
по Києву
Експертні поради щодо вибору товарів Як вибрати люстру, бра або світильник

Не знаєш який

Компанія Estares - це китайська компанія, яка спеціалізується на світлодіодних рішення для дому та офісу, для складів і торгових приміщень. Продукція бренду оснащена інноваційними світлодіодами. Купити світлодіодні люстри Estares, які набирають популярність, можна в будь-якому інтернет магазині. В асортименті бренду можна знайти світлодіодні світильники з пультом, або led-модулями, стрічки світлодіодні, рішення для дизайну інтер'єру. Люстри, світильники на стелю, підвісні світильники, бра - все це можна знайти в каталозі порівняння товарів і цін Хотлайн.

На даний момент компанія спеціалізується на наступних напрямках світлодіодних світильників:

  • декоративне
  • Архітектурне
  • Промислове
  • ландшафтне
  • Рекламне
  • Підводне

Відмінним рішенням для кухні буде купити світлодіодні люстри Estares недорого і стильно. Переваги це бренду в його економічності, світлодіодні світильники компанії служать довго і не втрачають своїх властивостей з часом. Форму світильника можна підібрати під інтер'єр, вона може бути круглої, квадратної, овальної.

Настінні світильники фірми Estares добре підійдуть як для додаткового підсвічування так і для самостійного джерела світла. Моделі виконані в сучасному стилі без всякої химерності. Згладжені форми, відсутність декору - це все Estares. Світлодіодні led-світильники завжди будуть доречні як вдома так і в офісі. Окремо варто згадати л світлодіодних панелях PowerLight - це чудове освітлення для офісів і опен-спейс.

Однак компанія Estares спеціалізується не тільки на дизайнерських та інтер'єрних рішеннях. У каталозі ви можете підібрати і вуличне освітлення. Безумовно такі світильники відповідають стандартам якості і захищений від вологи, вони надійні і пожежо безпечні. Завдяки обробці спеціальними засобами, такими світильниками можна користуватися цілий рік за будь-яких погодних умовах. Дерева з підсвічуванням в саду або фасади торгових майданчиків. Можна вибрати з трьох категорій: грунтові, тротуарні і настінні світильники.

Підводні світильники компанії Estares використовуються для декорування і освітлення басейнів і фонтанів. Це може бути контурна система - вона йде по контуру басейну або фонтану, на невеликій глибині, для цього використовують світлодіодну стрічку. Навісна система - лампи фіксуються на краях басейну або фонтану. І вбудовані світильники, такі діодні лампи встановлюються в процесі монтажу басейну. Купити світильник Estares для ландшафтного дизайну можна як в роздрібних магазинах так і онлайн.

Використання світлодіодів компанії Estares істотно допомагає знизити витрати на електроенергію. Купити світильник Estares - це значить відповідально підійти до захисту природи.

В каталозі порівняння товарів і цін Хотлайн, ви можете почитати відгуки і підібрати цікаві для вас моделі. За допомогою інтуїтивно зрозумілого інтерфейсу, легко замовити світильник з доставкою по Києву і всій Україні.

Не знаєш який

Компанія Estares - це китайська компанія, яка спеціалізується на світлодіодних рішення для дому та офісу, для складів і торгових приміщень. Продукція бренду оснащена інноваційними світлодіодами. Купити світлодіодні люстри Estares, які набирають популярність, можна в будь-якому інтернет магазині. В асортименті бренду можна знайти світлодіодні світильники з пультом, або led-модулями, стрічки світлодіодні, рішення для дизайну інтер'єру. Люстри, світильники на стелю, підвісні світильники, бра - …

Популярні питання про люстри, бра, торшери Estares

За скільки можна придбати люстри, бра, торшери Estares?

Які люстри, бра, торшери Estares найпопулярніші в 2024 році?

На що орієнтуються покупці під час вибору?

Які інтернет-магазини мають найбільший асортимент?