Каталог товарів
Київ
UA

Рюкзак міський Thule EnRoute Backpack 13L / monarch (3203431)

Характеристики
Рюкзак міськийРозмір: 25x42x20 смОб'єм: 13 лВідділення для ноутбука: так (13")Матеріал: нейлонКолір: monarch ... Дивитися усі
Опис
Thule EnRoute Backpack 13L - компактний і функціональний міський рюкзак від шведського виробника. Моделі характерні практичність виконання і непомітна привабливість дизайну. 600-грамова нейлонова конструкція має 13-літровим об'ємом і зовнішніми габаритами 25x42x20 см. Внутрішній простір включає відділення для 13-дюймового ноутбука, кишеня для 10-дюймового планшета, фронтальна кишеня швидкого доступу і бічний еластичний кишеню для ємності з рідиною. Шведські дизайнери з метою додаткової безпеки завбачливо забезпечили фронтальну поверхню петлею для проблискового ліхтаря.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: липень 2017 р.
Бренд: Thule
Тип: Рюкзак міський
Об'єм (з кишенями), л: 13
Вага, г: 600
Розмір, см: 25x42x20
Основний матеріал: нейлон
Оснащення:
Наявність пояса: немає
Наявність стяжок: регульовані плечові лямки
Наявність каркаса (тип): немає
Фурнітура (виробник): немає даних
Кишеня для ноутбука: так (13")
Безпека:
Стать: унісекс
Колір: monarch
Додаткові характеристики: Захисне відділення для ноутбука з конструкцією SafeEdge. Швидкий доступ до невеликих предметів через передню кишеню. Потаємні петлі зі світловідбиваючими деталями. Внутрішня кишеня на блискавці для невеликих предметів. Сітчастий бічну кишеню. Точка кріплення проблискового ліхтаря.
Товар на сайті бренду: https://www.thule.com/ru-ru/by/backpacks/laptop...
Характеристики Thule EnRoute Backpack 13L / monarch (3203431) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Міські рюкзаки