Каталог товарів
Київ
UA

Рюкзак міський Thule Lithos Backpack 20L / Forest Night/Lichen (3203825)

Характеристики
Рюкзак міськийРозмір: 28х23х44 смОб'єм: 20 лВідділення для ноутбука: так (15,6")Матеріал: Polyester RipstopКолір: Forest Night / Lichen ... Дивитися усі
Опис
З такою моделлю міського рюкзака, як Thule Lithos Backpack 20L, Ви зможете максимально зручно і комфортно пересуватися, при цьому Ваші руки будуть вільні. Також приємно здивує і якість виконання даної моделі з Polyester Ripstop, який володіє такими позитивними якостями, як стійкість до механічних впливів і великим опором до проколів, розривів, тертя, що дозволить рюкзаку прослужити досить великий термін, при цьому всередині не буде збиратися конденсат. Варто відзначити, що Ви зможете максимально зручно і раціонально скористатися всіма відділеннями, які має Thule Lithos Backpack 20L. Плюсом такого виробу є те, що в ньому передбачено відділення для ноутбука і планшета, а також численні кишені на блискавці для аксесуарів і пляшки з водою. Система підвіски у вигляді регульованих лямок і ручки для перенесення забезпечать комфорт під час пересування.
Написати відгук про товар
Про товар
Відгуки  (1)

Характеристики

Товар додано: квітень 2019 р.
Бренд: Thule
Тип: Рюкзак міський
Об'єм (з кишенями), л: 20
Вага, г: 740
Розмір, см: 28х23х44
Основний матеріал: Polyester Ripstop

Оснащення:

Наявність пояса: немає
Наявність стяжок: регульовані плечові лямки
Наявність каркаса (тип): немає
Фурнітура (виробник): немає даних
Виведення під питну систему: немає

Кишені:

Кишеня для ноутбука: так (15,6")

Безпека:

Спеціальні кріплення для спорядження: для ліхтарика
Стать: унісекс
Колір: Forest Night / Lichen
Додаткові характеристики: Ємний кишеню з м'якою підкладкою для зберігання ноутбука. Спеціальний накладна кишеня для захисту планшета з діагоналлю екрана 10,1 дюйма. Головне відділення закривається регульованою застібкою-клапаном, яка додатково фіксується пряжкою з 9 гачками, для збереження ваших речей. Внутрішній карман із застібкою-блискавкою для аксесуарів. Бічна кишеня для зберігання пляшки з водою. У зовнішньому потаємній кишені зручно зберігати невеликі предмети. М'яка задня панель і наплічні ремені забезпечують комфорт при перенесенні. Залишайтеся помітними в умовах низької освітленості завдяки вбудованій точці кріплення проблискового ліхтаря. Завдяки системі регулювання ременів зайві ремінці неоплачених ременів надійно закріплюються і не заважають.
Товар на сайті бренду: https://www.thule.com/ru-ru/ru/backpacks/laptop...
Характеристики Thule Lithos Backpack 20L / Forest Night/Lichen (3203825) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Міські рюкзаки