Каталог товарів
Київ
UA

панчохи компресійні Ortenza Компресійні медичні панчохи з закритими пальцями клас 2 Чорні 5203-К ORT розмір 1 (2000444201696)

Характеристики
панчохи компресійніКлас компресії: 1Колір: Чорний ... Дивитися усі
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: січень 2024 р.
Бренд: Ortenza
Тип: панчохи компресійні
Клас компресії: 1
Колір: Чорний
Опис: Компресійні панчохи Ortenza 5203 ORT 2 класу компресії застосовують у разі 2 стадії варикозу. М'яка, щільна тканина комфортно огортає ногу та перешкоджає погіршенню захворювання. У компресійних панчохах від Ortenza ви відчуватимете легкість у ногах протягом усього дня. Тканина виробу дає шкірі дихати, що критично для літа. Панчохи фіксуються на стегнах за допомогою силіконової еластичної тасьми. Вона не дає їм сповзати під час рухів. Показання для застосування панчіх Ortenza 2-го класу компресії (23-32 мм рт.ст.): Варикозна хвороба 2 стадії, у тому числі й у вагітних; Варикотромбофлебіт; Компресійна терапія після склерозування вен; Профілактика тромбозу глибоких вен для груп ризику; Виражена венозна недостатність («зірочки», сіточки або поодинокі вени завдовжки більше ніж 5 см, варикозні вузли); Печіння в зоні стопи, тяжкість у ногах, підвищена втома ніг; Регулярні нічні судоми; Трофічні порушення та формування невеликих виразок; Період після тромбозів та флебіту підшкірних вен нижніх кінцівок; Порушення циркуляції лімфи; Післяопераційний період після склеротерапії та операцій на венах. Переваги панчіх Ortenza: Перешкоджають погіршенню захворювання. Зроблені з м'якої, комфортної для шкіри тканини. Є моделі з відкритим носком для літа. Не викликають подразнень та алергії. Силіконова смужка запобігає сповзанню панчіх. Доступні у двох кольорах: чорному і бежевому. Підсилена п'ятка для тривалого ношення.
Характеристики Ortenza Компресійні медичні панчохи з закритими пальцями клас 2 Чорні 5203-К ORT розмір 1 (2000444201696) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Компресійний трикотаж