Відгуки покупців

Плануєте покупку? Ознайомтеся з думкою інших онлайн-покупців щодо вибраного товару та магазину.
А після покупки поділіться своїм досвідом з іншими користувачами.

Дякую!

6 008

Відгуки про товари
Відгуки про магазини
Оцінка товара
Сподобалось: відомий виробник, невисока ціна, хороша якість, стабільна робота, компактний розмір
Не сподобалося: нічого
Досвід використання: рік і більше
Мініатюрний Wi-Fi адаптер від D-Link - достатньо відомого тайванського бренду. Добре тримає сигнал на невеликій відстані (5 - 10 метрів) від роутера. Підтримує лише частоту 2,4 ГГц. Недорогий wi-fi адаптер непоганої якості.
Фото  undefined  від користувача
Швидкість
Стабільність роботи
Функціональність
Радіус дії
Сподобалось: працює, якщо просто вставити сімкарту, налаштовувати не треба.
Не сподобалося: Кнопка зкидання на роутері не зкидує пароль.
Досвід використання: кілька днів
Оцінка товара
Сподобалось: Не 10М, и то хлеб.
Не сподобалося: Не гигабит.
Досвід використання: кілька місяців
Зачем??? делать 100М сетевку на PCI-E? Хотел гигабит, купил, протер глаза, почитал гугл. Не повторяйте моих ошибок ( зы оценка 5, т.к. на свои 100М работает ок.
Швидкість
Стабільність роботи
Функціональність
Радіус дії
Інтерфейс
Сподобалось: Стабільно і швидко працює, швидке завантаження, usb порт, багато налаштувань. Тайвань.
Не сподобалося: Є підтримка торентів, але USB 2.0 не дає нормальну швидкість. Української немає, прошивка для СНГ.
Досвід використання: кілька днів
Брав на заміну tp-link archer 6. Роутер не перегрівається, швидко працює, усі пристрої прям літають, підтримка 5g. Можна розділити мережі та додати додаткові 5g 2.4g мережі. В цілому багато налаштувань, підтримка vpn, і можливості відразу підключати роутер через тунель. Завантажується менше хвилини. Можливість підєнати 4г модем або зробити медіа сервер чи ftp. Usb 2.0 великої швидкості не дає але для перегляду фільмів норм. Налаштував на ньому мереживий диск і скидає на флешку все що треба, тепер можна дивитися в локальній мережі на будь якому пристрою. Є підтримка ssh, а також доступ до usb накопичення по ssh. За таку ціну важко найти щось краще
Фото  undefined  від користувача Silent Bob
Фото  undefined  від користувача Silent Bob