Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Відгуки про Comtrading.ua

Максим Хрик рекомендує цей магазин
16 лютого 2026 р.

Купив: Зарядна станція BLUETTI AC200PL, Замовлення №334488

Приємно мати справу з таким магазином. Замовлення через сайт обробили оперативно, комунікація була чіткою та зрозумілою
Відповідь представника «Comtrading.ua»
Дякуємо за Ваш відгук! Звертайтеся до нас знову, завжди Вам раді! З повагою та найкращими побажаннями, Comtrading.ua
Angelin.nok рекомендує цей магазин
13 лютого 2026 р.

Купив: Фонарь Olight Warrior Mini 3 Black (0.0000.0692) , Замовлення №334746

Дуже гарний магазин ціни класні всім рекомендую.
Бондаренко Дмитро рекомендує цей магазин
13 лютого 2026 р.

Купив: Портативна електростанція FlashFish G300 , Замовлення №334677

Гарний магазин із відповідальним підходом до клієнтів. Електростанція FlashFish G300 прийшла швидко, менеджер був привітний та компетентний.
andy_marshal рекомендує цей магазин
11 лютого 2026 р.

Купив: Зовнішня батарея для ДБЖ/інвертора Deye SE-G5.1 Pro-B, Гібридний сонячний інвертор (hybrid) Deye SUN-6K-SG05LP1-EU-AM2-P, Замовлення №336156

Замовлення 336156 Товар був у наявності. Дуже клієнтоорієнтований персонал компанії. Все отримав в домовлений час. Дуже рекомендую як відповідального Продавця.
Юлія Головко рекомендує цей магазин
11 лютого 2026 р.

Купив: Монокристалічна сонячна панель Longi Solar LR8-66HGD-615M Bifacial Hi-MO 7, Замовлення №334411

Замовляла через сайт обробили дуже швидко. Обслуговування якісне, персонал уважний до деталей.
Відповідь представника «Comtrading.ua»
ИГОРЬ Панов не рекомендує цей магазин
10 лютого 2026 р.

Хотів купити: Електросамокат Ninebot SEGWAY GT3 E (AA.06.02.01.0004), Замовлення №335315

Відповідь представника «Comtrading.ua»
Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що у вас склалося негативне враження. Ми обов’язково врахуємо ваші зауваження та зробимо все можливе, щоб покращити сервіс. З повагою та найкращими побажаннями, Comtrading.ua
Ковальчук Тимофій рекомендує цей магазин
9 лютого 2026 р.

Купив: Вентилятор ноутбука ASUS ROG FX505G/FX705G/FX86/FX95G (DFS5K12304363H-FMC8) 5V,0.5A,4 (A48803), Замовлення №334580

Рідко зустрічається такий уважний і щирий підхід. Мою проблему не ігнорували, а детально розібрали та допомогли знайти рішення. Вийшов із відчуттям задоволення й довіри до сервісу.
Ігор Малишевський рекомендує цей магазин
4 лютого 2026 р.

Купив: Система енергонезалежності Ecoflow STREAM PRO , Замовлення №334520

Катерина2026 рекомендує цей магазин
3 лютого 2026 р.

Купив: ИБП UPS-18W DC1018P для роутеров / коммутаторов / PON / POE-430, 5 / / 9 / 12V, 1A, 4*18650 (2600MAh, Замовлення №334500

MARIYA рекомендує цей магазин
28 січня 2026 р.