Відгуки про Comtrading.ua

Новак рекомендує цей магазин
26 лютого 2026 р.

Купив: Силовой блок подключения LUNA2000-5KW-C0 (Power module) , Замовлення № 336302

Рекомендую !!!
Відповідь представника «Comtrading.ua»
Дякуємо за Ваш відгук! Звертайтеся до нас знову, завжди Вам раді! З повагою та найкращими побажаннями, Comtrading.ua
Oleh Poplavskyi не рекомендує цей магазин
26 лютого 2026 р.

Хотів купити: БФП Canon i-SENSYS MF237w (1418C162, 1418C170, 1418C161), Замовлення №337453

Товар відсутній.
Відповідь представника «Comtrading.ua»
Доброго дня! Дякуємо за відгук. Просимо звернути увагу, що вартість та наявність залежать від постачальника. Ми робимо все для того, щоб вартість та наявність були вірними. Дякуємо за розуміння! З повагою та найкращими побажаннями, Comtrading.ua
Vaska_ukr рекомендує цей магазин
26 лютого 2026 р.

Купив: Comtrading.uaАккумуляторнй блок Huawei LUNA2000-5-E0 (Battery module), Замовлення №336303

Андрей Иванов рекомендує цей магазин
24 лютого 2026 р.

Купив: Гібридний сонячний інвертор (hybrid) Solis Solar S6-EH1P8K-L-PLUS, Замовлення №337179

Очень адекватный супер магазин.цена обслуживание на высоте .
Елена Гашпар рекомендує цей магазин
23 лютого 2026 р.

Купив: Зарядное устройство Victron Energy Skylla-TG 48/25 (1) 230V, Замовлення №336305

Дякую
Марія М рекомендує цей магазин
20 лютого 2026 р.

Купив: Зарядная станция EcoFlow RIVER 3 UPS with Solar Panel 45w (EF-PR705-UPS-B-45W-EU), Замовлення №336308

Оформили замовлення на сайті й отримали кращу ціну, ніж у роздрібному магазині.
Fane рекомендує цей магазин
19 лютого 2026 р.

Купив: Смартфон Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB Ocean Blue_EU, Замовлення № 326583

Телефон гарний, не бракований, доставили на наступний день, проблем не було!
Jimmie рекомендує цей магазин
18 лютого 2026 р.

Купив: Повербанк (Powerbank) Anker PowerCore 20000mAh Black (A1384G11), Замовлення №336309

Дуже дякую за відмінне обслуговування! Сергій допоміг швидко та впевнено обрати акумулятор ANKER, все детально пояснив і розвіяв сумніви.
Максим Хрик рекомендує цей магазин
16 лютого 2026 р.

Купив: Зарядна станція BLUETTI AC200PL, Замовлення №334488

Приємно мати справу з таким магазином. Замовлення через сайт обробили оперативно, комунікація була чіткою та зрозумілою
Angelin.nok рекомендує цей магазин
13 лютого 2026 р.

Купив: Фонарь Olight Warrior Mini 3 Black (0.0000.0692) , Замовлення №334746

Дуже гарний магазин ціни класні всім рекомендую.