Відгуки про Gorgany.com

Олег Ex рекомендує цей магазин
13 червня 2022 р.

Купив: Викрутка Victorinox A3643, Замовлення №000004871

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати

Зазвичай не пишу відгуки, але тут магазин дійсно порадував. Покупка через сайт, підтвердження на пошту і т.д. , це все стандартні речі. Тут все добре. Більшість магазинів не працюють під час війни, або тільки через пошту. Горгани зробили безкоштовну адресну доставку кур'єром. Адекватний, ввічливий кур'єр, плюс чек в конвертику. Тільки приємні емоції. Дякую за вашу роботу. Однозначно магазин в пріоритеті серед інших і рекомендації серед знайомих.
weelky не рекомендує цей магазин
9 червня 2021 р.

Хотів купити: Рюкзак Exped Thunder 70 (2019), Замовлення №79334

Сподобалося: відповідність ціни

Не сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент

Сделал заказ товара и что-то дернуло меня выбрать самовывоз, и, соответственно, оплату поп получению в магазине. Звонят на следующий день и говорят, что ошибка и товара нет в наличии. Мораль — оплату надо делать сразу, иначе отдадут товар другому. Недавно впервые сделал там покупку, видимо, последнюю))
Антон Дюлбрев рекомендує цей магазин
20 вересня 2018 р.

Купив: Велорюкзак Osprey Escapist 25 / Black

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

Дуже доброзичливі робітники. Відповідальні, все робиться чітко і вчасно. Дякую велике за якісний товар і сервіс.
error1009 рекомендує цей магазин
10 липня 2017 р.

Купив: Термос Esbit VF500ML Black (017.0025)

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, видача товару на складі, відвантаження товару, сервісна підтримка

Термос был заказан по телефону и позже куплен в киевском магазине, процесс прошёл хорошо. Но потом заметил, что одна из крышек криво закручивается, похоже резьба не подходящая, обратился в магазин и мне благополучно помогли решить вопрос. Сначала предложили оформлять брак, делать возврат, но потом предложили более быстрый и удобный вариант замены одной крышки. Всем доволен.
Гість не рекомендує цей магазин
5 лютого 2017 р.

Хотів купити: Термоштани Lasting Velen, Замовлення №16202

Сподобалося: відповідність ціни, замовлення через корзину, видача товару на складі, відвантаження товару

Не сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail

В мене майже такі самі обставини, теж склад у Львові
9 червня 2021 р. Відповісти
Mykola рекомендує цей магазин