Купив: Гитарный процессор эффектов Digitech RP360, Замовлення №11543
Сподобалося: відповідність ціни
Не сподобалося: наявність, замовлення через корзину, оформлення замовлення
Купив: Мікшерний пульт
Купив: ремни наплечные гайтан для саксафона, Замовлення №10237
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, сервісна підтримка
Купив: Усилитель для наушников Behringer MA400 Micromon, Замовлення №10080
Купив: наушники KRK KNS 6400 (223757), Замовлення №10075
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, сервісна підтримка
Купив: Електрогітара Washburn RX12, Замовлення №9893
Купив: Патч кабель RockCable RCL30111 D6, Замовлення №9877
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка
Купив: АУДИОИНТЕРФЕЙС FOCUSRITE SCARLETT SOLO 2ND GEN, Замовлення №9878
Купив: кларнет MAXTONE Кларнет TCC27BN, Замовлення №9590