Купив: бездзеркальний фотоапарат Canon EOS R50 kit RF-S 18-45mm IS STM Black (5811C033), Замовлення №2509
Купив: бездзеркальний фотоапарат Canon EOS R8 body (5803C019), Замовлення №1897
Хотів купити: бездзеркальний фотоапарат Canon EOS R8 body (5803C019)
Купив: Об\'єктив Canon EF 50mm f/1.8 STM, Замовлення №2035
Купив: Компактний фотоапарат Nikon Coolpix P1000 (VQA060EA), Замовлення №1885
Хотів купити: бездзеркальний фотоапарат Fujifilm X-S10 kit (15-45mm) black (16670106)
Купив: Компактний фотоапарат Canon PowerShot SX740 HS (2955C012), Замовлення №2057
Купив: Універсальний об'єктив Canon RF 24-105mm f/4L IS USM (2963C005), Замовлення №1848
Купив: бездзеркальний фотоапарат Canon EOS R10 body (5331C046), Замовлення №1723
Купив: Стандартний об'єктив Sigma AF 35mm f/1,4 DG HSM Art (11356), Замовлення №1196