Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Відгуки про HI-TECH.com.ua

vasdarm не рекомендує цей магазин
8 грудня 2011 р.

Купив:

Сподобалося: замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, повернення товару

Замовив телевізор Samsung UE40D8000YSXUA Перезвонили і ціну зразу підняли на 400 гривень. Увага!!! Потім вияснили, що не дають гарантію від товаровиробника!!! Тільки від магазину і пропонують везти телевізор з Чернівців в Київ
Гість рекомендує цей магазин
6 грудня 2011 р.

Купив:

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, повернення товару

Покупали машину посудомоечную. Доставка в Севастополь наложным платежом. Сами понимаете, это не по городу. Т.е. думал, что рискую. Но всё прошло отлично, менеджер сделал всё очень грамотно, быстро и без проблем. Отправил в тот же день. Получил тоже без проблем. Машинка работает, тфу,тфу,тфу. Талон гарантийный заполнен и проставлены печати. Даже чек есть. Съэкономил 500 гривен работая с этим магазинов (первый раз, кстати)
Гість
да, кстати. Цена соответствовала указанной и товар был в наличии
6 грудня 2011 р. Відповісти
16 листопада 2011 р.

Хотів купити:

в прайсах есть в наличии нет
Гість рекомендує цей магазин
23 жовтня 2011 р.

Купив:

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару

Купил samsung 46D8000 работает 1 месяц. Покупкой доволен. Позвонил и привезли на следующий день в Донецк за 15720 грн, оплатил по факту. Магазином доволен.
13 жовтня 2011 р.

paul4iwe не рекомендує цей магазин
8 жовтня 2011 р.

Купив:

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, повернення товару

"товара по этой цене нет"
7 жовтня 2011 р.

Купив:

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність

2 жовтня 2011 р.

Купив:

Сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, видача товару на складі, відвантаження товару

Не сподобалося: відповідність ціни, оформлення замовлення, асортимент, повернення товару

Maverek не рекомендує цей магазин
27 вересня 2011 р.

Купив:

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, видача товару на складі, відвантаження товару

нет товара в наличии
hyzhak не рекомендує цей магазин
17 вересня 2011 р.

Купив:

На хотлайн вказано, що прайс оновлено сьогодні. Передзвонюю - кажуть та вже давно немає цього телевізора - він взагалі знятий з виробництва