Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Відгуки про HI-TECH.com.ua

San рекомендує цей магазин
16 лютого 2026 р.

Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA 3 Max (EFD3M-G-EU-CBOX), Замовлення №400077

Все сподобалось, магазин виконав поставку в узгодений термін!
Відповідь представника «HI-TECH.com.ua»
Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Будемо раді новим замовленням!
Alex Va рекомендує цей магазин
13 лютого 2026 р.

Купив: Зарядна станція DJI Power 1000 V2 (CP.DY.00000185.01), Замовлення №4833

Залишився задоволений сервісом магазину Hi-Tech. Замовлення підтвердили швидко, менеджер був ввічливим. Доставка відбулася в обумовлені терміни, товар приїхав у цілій упаковці. Весь процес від оформлення до отримання пройшов професійно та без зайвих клопотів. Рекомендую до співпраці.
ms_sergey рекомендує цей магазин
11 лютого 2026 р.

Купив: Mini LED телевізор Xiaomi TV S Mini LED 75 2025 (L75MA-SPLEU), Замовлення №5147

Не перший раз купую в цьому магазині, все працює добре, на пікселі хлопці перевірили, правда с першого разу в машину не влізло, замовив у знайомого фургон, то і там ледве вмістили, а так все добре, раджу магазин!
Ренат Абузов рекомендує цей магазин
11 лютого 2026 р.

Купив: QLED телевізор Hisense 75U8Q, Замовлення №4247

Робив декілька замовлень. Ціна співпадає. Обидві доставки були раніше терміну що обговорювався. Однозначно лайк подписка. За гарантією не звертався , ще не було потреби.
Игорь Шумков рекомендує цей магазин
8 лютого 2026 р.

Купив: QLED телевізор TCL 50T7B, Замовлення №5046

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Все пройшло швидко, добре і оперативно. Отримав професіональну консультацію. Купці в усьому мага ні не вперше. Можу рекомендувати!
Євген Осипов рекомендує цей магазин

Купив: 3D-принтер Bambu Lab A1 Combo (PF002-A+SA005), Замовлення №2726

Все супер, принтер вже як 2 місяці працює без нарікань.
Ivan3105 рекомендує цей магазин

Купив: Сушильна машина LG RC10V9AV2W, Замовлення №2761

Марія Фомінова рекомендує цей магазин

Купив: Холодильник з морозильною камерою Whirlpool WBUF011, Замовлення №4957

Брали у них техніку вже не перший раз. Ціни відповідають заявленим, привозять вчасно, проконсультували по характеристикам, допомогли з вибором.
Евгений Минка рекомендує цей магазин
6 лютого 2026 р.

Купив: OLED телевізор Samsung QE65S90F, Замовлення №3456

Замовив, проконсультували, отримав, все ок, все працює.
Type 99 рекомендує цей магазин
6 лютого 2026 р.

Купив: Allpowers R1500 Lite, Замовлення №4711

Купував зарядну станцію в цьому магазині, станція була відправлена в назначений термін.Приїхала добре упакованою. Працює дуже добре, для побуту дуже добре підходить.