Відгуки про Manzana ®

Vadym Miller рекомендує цей магазин
2 грудня 2021 р.

Купив: Стаціонарний медіаплеєр NVIDIA Shield TV Pro (945-12897-2505-101)

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати

Не первый раз пользуюсь этим магазином. Товар качественный, оригинальный. Предоставляют гарантию , которой мне приходилось пользоваться. Персонал приветливый, стараются идти на встречу покупателю . Магазин рекомендую.
Відповідь представника «Manzana ®»
Вадим - доброго дня! Вдячні Вам за відгук. Товари, що ми пропонуємо - тільки нові, непошкоджені та працездатні. Раді що Вам сподобалась якість товару. Звертайтесь у майбутньому. Гарного дня!
Dmitriy Zvarych рекомендує цей магазин
1 грудня 2021 р.

Купив: Саундбар LG SN5Y

Найкраща ціна, швидка доставка!
Відповідь представника «Manzana ®»
Доброго дня! Вдячні Вам за відгук. Товари, що ми пропонуємо - по кращим цінам в Україні. Раді що Вам сподобалась якість товару. Звертайтесь у майбутньому. Гарного дня!
Макс Мотылёв рекомендує цей магазин
1 грудня 2021 р.

Купив: Стаціонарний медіаплеєр NVIDIA Shield TV Pro (945-12897-2505-101), Замовлення №10004204

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати

Всё отлично. Быстро позвонили, приятный менеджер, доставка на следующий день, упаковка. В общем, как и должно быть. Но не без ложки дёгтя. Медиаплеер прислали в заводской коробке и больше ничего. Ни товарного чека, ни квитанции какой-то, ни гарантийного талона. В карточке товара написано "гарантия 12 месяцев". В случае чего, как мне сдать товар по гарантии? И как мне вообще доказать, что этот товар был куплен именно в этом магазине? Не понимаю
Відповідь представника «Manzana ®»
Доброго дня. Дякуємо що залишили відгук. Просимо вибачення за вище зазначену проблему. Можливо під час відправки на пошті не були прикріплені документи до пакування. У найближчій час Вам зателефонує менеджер щоб домовитись про відправку документів. Вдячні Вам за довіру.
Дополнение к ситуации: в течение получаса после отзыва менеджер магазина сам связался со мной, объяснил ситуацию и отправил товарный чек с гарантийным талоном на почту. Благодарю за оперативность, отзывчивость и отношение к клиенту. Очень приятно
1 грудня 2021 р. Відповісти
Релакс и позитив. рекомендує цей магазин
27 листопада 2021 р.

Купив: MSI GeForce RTX 3060 GAMING 12G

Не сподобалося: відповідність умов оплати

Якісний товар, чудові ціни, швидка робота магазину, приємний менеджер, нажаль я не запитала його ім'я.)) Був нюанс, але все швидко з'ясували та залагодили. Дякую. Рекомендую. Гарний магазин.
Відповідь представника «Manzana ®»
Доброго дня! Вдячні Вам за відгук. Товари, що ми пропонуємо - тільки нові, непошкоджені та працездатні. Раді що швидко залагодили позитивно питання. Звертайтесь у майбутньому. Гарного дня!
Сергій... рекомендує цей магазин
24 листопада 2021 р.

Купив: Смарт-годинник HUAWEI Watch GT 2 Pro Classic (55025792), Замовлення №20450467820160

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Рекомендую. Все быстро и качественно.
Відповідь представника «Manzana ®»
Сергей добрый день! Спасибо за доверие и спасибо за Ваш отзыв! Стараемся работать как можно быстрее и качественно. Обращайтесь, всегда будем рады Вас видеть. Хорошего дня!
вад 1986 рекомендує цей магазин
23 листопада 2021 р.

Купив: Смартфон Motorola Moto G Pro 4/128GB Mystic indigo

Рекомендую!Хороший магазин! Товар якісний.
Відповідь представника «Manzana ®»
Доброго дня! Вдячні Вам за довіру та витрачений час на відгук. Сподіваємось на подальшу співпрацю) Гарного дня!
Богдан Солнцев рекомендує цей магазин
23 листопада 2021 р.

Купив: Наушники

Отличный сервис, приятные цены! Спасибо вам!
Відповідь представника «Manzana ®»
Богдан , здравствуйте! Спасибо Вам за доверие, отзыв и рекомендацию. Мы стараемся. И очень приятно, что наши старания приносят радость, обращайтесь! Хорошего дня!
Yura Demchenko рекомендує цей магазин
11 листопада 2021 р.

Купив: Навушники з мікрофоном Bose QuietComfort 35 II Black (789564-0010)

Відповідь представника «Manzana ®»
Доброго дня! Вдячні Вам за відгук. Раді що Вам сподобалась якість товару та швидкість роботи. Звертайтесь у майбутньому. Гарного дня!
Юлия рекомендує цей магазин

Купив: Чехол для электронной Книги Onyx Boox Nova3

Огромное спасибо магазину за оперативную работу и отличное обслуживание и качественный товар!
Відповідь представника «Manzana ®»
Юлия - благодарим Вас за отзыв. Всегда стараемся отправить товар как можно быстрее. Рады что Вам понравилось наша работа. Обращайтесь в будущем. Хорошего дня!
Александр Лихобаба рекомендує цей магазин
11 листопада 2021 р.

Купив: Honor MagicWatch 2 46mm Charcoal Black (55024945)

Спасибо большое за отправку во время Рекомендую ребят
Відповідь представника «Manzana ®»
Олександр - доброго дня! Дякуємо за відгук. Працюємо швидко і якісно. Звертайтесь, будемо раді бачити Вас знову!