Купив: Стаціонарний медіаплеєр NVIDIA Shield TV Pro (945-12897-2505-101)
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати

Купив: Саундбар LG SN5Y

Купив: Стаціонарний медіаплеєр NVIDIA Shield TV Pro (945-12897-2505-101), Замовлення №10004204
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати

Купив: MSI GeForce RTX 3060 GAMING 12G
Не сподобалося: відповідність умов оплати

Купив: Смарт-годинник HUAWEI Watch GT 2 Pro Classic (55025792), Замовлення №20450467820160
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Купив: Смартфон Motorola Moto G Pro 4/128GB Mystic indigo

Купив: Наушники

Купив: Навушники з мікрофоном Bose QuietComfort 35 II Black (789564-0010)

Купив: Чехол для электронной Книги Onyx Boox Nova3

Купив: Honor MagicWatch 2 46mm Charcoal Black (55024945)