Купив: Золотой кулон (код 029296-2127), Замовлення №6068-4685

Купив:
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, сервісна підтримка
Не сподобалося: видача товару на складі, відвантаження товару

Купив: Soul Diamonds Золотое кольцо с бриллиантом (код 576549-880)
Сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, видача товару на складі, відвантаження товару
Не сподобалося: відповідність ціни, оформлення замовлення, повернення товару, сервісна підтримка

Купив: Золотые серьги с куб. циркониями, Замовлення №7291-9091

Купив: Женское серебряное кольцо с куб.циркониями, Замовлення №6261-4806
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, повернення товару
Не сподобалося: сервісна підтримка
Купив: женское золотое кольцо
Купив:
Не сподобалося: асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, повернення товару

Хотів купити: Fresh Jewelry Серебряное колье (1661528-775), Замовлення №6568-4761
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі

Купив: Замовлення №6227-1584
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі
Хотів купити: Женское золотое кольцо с куб. циркониями 18 р, Замовлення №6866-6279
Сподобалося: наявність, замовлення через корзину, асортимент
Не сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail, видача товару на складі