Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Відгуки про Gold.ua

Гість не рекомендує цей магазин
15 січня 2019 р.

Купив: Золотой кулон (код 029296-2127), Замовлення №6068-4685

Заказал этот кулон Золотой кулон (код 029296-2127) а прислали полное несоответствие! Причем искал такой кулон какой мне прислали но его вообще на сайте не оказалось, такой мягко говоря некрасивый кулон я бы не за что не заказал. Размеры так же не соответствуют.
Відповідь представника «Gold.ua»
Александр, добрый день! Спасибо, за Ваш отзыв. Надеемся на лояльное отношение к этому случаю и что новый кулон Вам понравился.
Tor Drone не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
11 січня 2019 р.

Купив:

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, сервісна підтримка

Не сподобалося: видача товару на складі, відвантаження товару

Заказал и оплатил подарок 4.01.19.доставка курьером 09.01была произведена только после звонка и выяснение почему в 17.00 товар не доставлен.Вывод:нельзя заранее оплачивать так как получив деньги никто не стремится доставлять заказ.
Відповідь представника «Gold.ua»
Андрей, здравствуйте! Очень жаль, что покупка в нашем магазине заставила Вас написать такой отзыв. Да, Вы оформили заказ 2019-01-04 13:23:19 и заказали эту позицию у поставщика мы уже после выходных и праздников, которое наложились. 8 января мы как и планировали получили Ваш заказ и передали в доставку. Доставка осуществляется как правило на следующий день. Андрей, Вы же понимаете что после выходных и праздников загрузка курьеров возросла и временные рамки могут быть не значительно смещены. Тем не менее доставку как и обещали мы совершили 9 января и надеемся товар Вам понравился. Андрей, надеемся на понимание с Вашей стороны и дальнейшего сотрудничества.
Артем_М не рекомендує цей магазин
9 січня 2019 р.

Купив: Soul Diamonds Золотое кольцо с бриллиантом (код 576549-880)

Сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, видача товару на складі, відвантаження товару

Не сподобалося: відповідність ціни, оформлення замовлення, повернення товару, сервісна підтримка

Відповідь представника «Gold.ua»
Добрый день, Артем. Сообщите пожалуйста номер заказа, чтобы разобраться в сложившейся ситуации. Спасибо.
Представник магазину «Gold.ua»
Артем, добрый день! Возможно кольцо имело заводской брак по этой причине даже небольшие механические воздействия могли повлиять на структуру кольца. Как и заявлено на сайте у нас есть гарантийное обслуживание золотых изделия в течении всего времени его эксплуатации. а так же возврат или обмен в течении 14 дней. Артем, хочу Вас заверить в качестве нашего товара и его акция на это никак не влияет, конечно есть какой-то процент брака, он есть везде - НО мы всегда решаем этот вопрос. Так же все изделия апробированы Государственной Пробирной Палатой и можете проверить вставку в любом удобном для Вас месте - все хар-ки на бирке соответствуют заявленным. Касательно общения с оператором, в связи с праздниками большая загруженность телефонной линии и если по какой-то причине не удается связаться Вы всегда можете написать нам на почту, где мы оперативно дадим обратную связь. Артем, сообщите пожалуйста Ваш номер заказа мы с Вами свяжемся и решим вопрос с обменом/ремонтом.
№6066-7221
16 січня 2019 р. Відповісти
Артём, спасибо. Заказ ещё ноябрьский, если что. На украшения из золота гарантия у нас пожизненная. свяжемся с Вами сегодня и решим эту проблему.
16 січня 2019 р. Відповісти
Показати всі коментарі
Klerikg не рекомендує цей магазин
8 січня 2019 р.

Купив: Золотые серьги с куб. циркониями, Замовлення №7291-9091

Відповідь представника «Gold.ua»
Богдан, добрий день! Так, ми узгодили з Вами відправку на 08 січня, з тієї причини, що постачальник був на новорічних канікулах не вийшло відправити замовлення в термін. 8 січня ввечері ми отримали відповідь, що постачальник не встиг нам відвантажити товар в зв'язку з завантаженістю складів. Дуже шкода, що така ситуацію мала місце, але Ви теж Богдан зрозумійте, що наклалися свята і це був перший робочий день після них і форс мажор міг статися. У будь-якому випадку приносимо вибачення за ситуацію, впевнені такого більше не повториться. Богдан на наступне замовлення для Вас узгоджена індивідуальна знижка в розмірі 200 грн.
Руслан Соломонович рекомендує цей магазин
2 січня 2019 р.

Купив: Женское серебряное кольцо с куб.циркониями, Замовлення №6261-4806

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, повернення товару

Не сподобалося: сервісна підтримка

Kvengryn рекомендує цей магазин
2 січня 2019 р.

Купив: женское золотое кольцо

Все чудово. Замовленням задоволена, робота менеджера зокрема та магазину в цілому - на висоті. Дякую, при потребі буду звертатися до вашого магазину та порекомендую знайомим.
Олександр Медведєв не рекомендує цей магазин
27 грудня 2018 р.

Купив:

Не сподобалося: асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, повернення товару

Доставку самовільно відклали, зіпсувавши мені свято.
27 грудня 2018 р. Відповісти
Представник магазину «Gold.ua»
Олександр, добрий день! Нам щиро шкода, що у Вас склалося враження, що ми хотіли зіпсувати Вам свято. Ми скажемо навіть більше, що наш магазин зазвичай його тільки створює - подарунки, весілля, ювілеї та інші приємні події. Доставка була перенесена тільки через погодні умови, самовільно тільки природою. Ми шкодуємо, що так вийшло, але і впевнені, що наступного разу вже нічого не завадить доставити Ваше замовлення в потрібні терміни.
14 січня 2019 р. Відповісти
Я не думаю, що ви ХОТІЛИ зіпсувати мені свято. Раніше я купував у вашому магазині, і заміна каблучки на каблучку іншого розміру проходила проблематично, з помилками. А тут ще й така неприємна оказія. Персонал привітний, люди адекватні, але є ще іржаві місця в механізмі. Щиро зичу успіху в бізнесі!
14 січня 2019 р. Відповісти
Max B не рекомендує цей магазин
26 грудня 2018 р.

Хотів купити: Fresh Jewelry Серебряное колье (1661528-775), Замовлення №6568-4761

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі

Відповідь представника «Gold.ua»
Максим, здравствуйте! Приношу свои извинения. Вы правы из-за новогодней суеты пытались реализовать Ваш заказ, но так и не смогли. Очень надеемся на дальнейшее сотрудничество и в качестве извинений примите от нас скидку в размере 200 грн
Рома Игрок рекомендує цей магазин
18 грудня 2018 р.

Купив: Замовлення №6227-1584

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі

Отличный магазин. Уже через пару часов перезвонили и оформили заказ в точке выдачи в Харькове. На следующий день забрал заказ. Серьги шикарные, жене очень понравились, дарил на День рождения.
Марія Василівна не рекомендує цей магазин
1 грудня 2018 р.

Хотів купити: Женское золотое кольцо с куб. циркониями 18 р, Замовлення №6866-6279

Сподобалося: наявність, замовлення через корзину, асортимент

Не сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail, видача товару на складі

Відповідь представника «Gold.ua»
Добрий день! Приносимо вибачення за ситуацію, що склалася, але хотіли внести ясність в Ваш відгук. Ви вибрали ваговий виріб, де ціна формується за вагу золота. Тобто чим більше вага, тим дорожче і навпаки. Ви вибрали (код товару 172283) в 18 розмірі з вагою 1,97 ціна на нього в цій вазі 3039 грн. Ми замовили виріб у постачальника з вибраними Вами параметрами. На наступний день після оформлення замовлення, отримали відповідь від постачальника, що виріб з вагою 1,97 вже не в наявності і залишився тільки 18 розмір з вагою 2,55 грама. Вартість його більше за рахунок ваги і ціна на нього 3933 грн про що Вам і повідомили. Ми розуміємо, що цей товар зрос у ціні за рахунок ваги, але ми запропонували інші варіанти вирішення ситуації і додаткову знижку на виріб, який Ви оберете. Ще раз приносимо вибачення за незручності, дуже шкода, що Ви так оцінили роботу магазину.
Шановний менеджер, при виборі виробу ми одразу звертали увагу на вагу виробу і робили співвідношення ціна/вага, це був один із важелів вибору, і на сайті одразу була вага 2.55. Те, що можливо ви помилились і не поставили коректну ціну, то це інша справа. То признайте це. Чи, можливо, не помилились. Я тут читала, що так заманюють низькими цінами, а потім ставлять перед фактом. Як це ваговий товар? Чому в ін магазинах стала ціна, і керектна, а у вас ваговий товар - каблучки... Дякую. Ми уже купили і забрали подарунок така ж вага, натур.гранат, а ціна нижча. Переписуватись з вами тут не буду. Вирішіть проблему свого вагового товару. А люди, які читають, хай самі роблять висновки.
3 грудня 2018 р. Відповісти
https://gold.ua/prod/st144000 - скажите, пожалуйста, а где вы видите здесь 2.55 и цену 3039? как-раз видно 2.55 и цену 3934 на размере 18.5, и 1.97 с ценой 3039 на размере 17.5
4 грудня 2018 р. Відповісти
Марія Василівна відповів на коментар Константин
Там видно все що ви змінили. На час замовоення вага розміру 18 і була вказана 2.55 і ціна 3 тисячі, якби меншою була вага ми б і замовлення не робили. Змінили вагу і ціну і скидаєте ссилку?Те, що ви маєте змогу редагувати картки товару, зрозуміло, не обов'язково нам показувати. І може ви краще б вибачились замість того, щоб викручуватись тут. Я скріни доказів показала, більше того є рахунок на оплату. А ще трішки дістанете, то проконсультуюсь із знайомим юристом і відповім вам уже поіншому, офіційно, якщо бажаєте. А вже в судовому розлідуванні шахрайства програмісти підтвердять що і коли на сайті мінялось, це не складно. Це не погроза а розяснення дій.
6 грудня 2018 р. Відповісти
Показати всі коментарі