Купив:
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, сервісна підтримка
Купив: Замовлення №6881-3351
Хотів купити: Casio Настольные часы TQ-140-1EF, Замовлення №6273-6125
Не сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, відвантаження товару

Хотів купити: Бриллиант, Замовлення №6877-4401
Сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail
Хотів купити: Pierre Cardin Шариковая ручка Versailles 6500BP и Anchor Stuff Зажим для денег as110201, Замовлення №6470-5245
Сподобалося: відповідність ціни, замовлення через корзину, видача товару на складі, відвантаження товару

Купив: кулон с бриллиантом и речным жемчугом, Замовлення №6273-7958
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, видача товару на складі, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка
Купив: Замовлення №64556779
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, видача товару на складі, відвантаження товару
Купив: Замовлення № 6286-0619
Купив: Золотий кулон \\\\\\\\\\\\\\, Замовлення №69861276