Хотів купити: золотое кольцо с куб. циркониями, Замовлення №6780-1517
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, видача товару на складі, відвантаження товару

Купив: Золотой кулон (код 171198-167), Замовлення №6890-1236
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка
Купив: Серебряные серьги с куб. циркониями в позолоте, Замовлення №6879-2198
Купив: Золоті сережки з куб. цирконіями, Замовлення №5671-6448
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, сервісна підтримка
Купив: Эдем Золотое кольцо с бриллиантом 16.5, Замовлення №6990-0594
Купив: Эдем Золотые серьги с бриллиантами, Замовлення №5947-8759
Купив: Серябряное обручальное кольцо в позолоте
Купив: Guy Laroche Женское серебряное кольцо с куб.циркониями (код 078195-36), Замовлення №52852425525
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, видача товару на складі, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка
Купив: Женское золотое кольцо с куб. циркониями (код 310090-1324)
Купив: Золотой кулон с кристаллами \\\\\\