Купив: Золотое кольцо с бриллиантами

Купив: золотой кулон (код 814952-150)
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, видача товару на складі, відвантаження товару

Купив: кольцо серебряное без вставок, открытое, Замовлення №5577-3656
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, сервісна підтримка

Купив: Золотые серьги с бриллиантами и сапфирами
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, сервісна підтримка

Купив: Fresh Jewelry Серебряные серьги с аметистами

Купив: Золотое обручальное кольцо 19.5 Код 224889, Золотое обручальное кольцо с куб.циркониями 16.5 224895
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

Хотів купити: Браслет, Замовлення №5879 5442
Не сподобалося: замовлення через корзину

Купив:

Купив: Золотые серьги с бриллиантами (код 070445-48), Замовлення №5278-6307

Купив: Кольцо с сапфиром, Замовлення №5476-8142
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, видача товару на складі, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка