Купив: Замовлення №5586-6363
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, видача товару на складі, відвантаження товару, сервісна підтримка

Хотів купити: Серебрянные серьги с опалом, Замовлення №1636145
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, видача товару на складі, відвантаження товару

Купив: Чоловічий годинник Swiss Military Hanowa 06-4231.04.007, Замовлення №5695-0979
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, видача товару на складі, відвантаження товару, повернення товару

Купив: Код товара: 565079-553 Золотое кольцо с бриллиантами и сапфирами
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, сервісна підтримка
Не сподобалося: замовлення через корзину

Купив:
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, сервісна підтримка

Купив: ГодинникиQ&Q, ручки Parker

Купив: Серебрянные цепочки
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, сервісна підтримка
Не сподобалося: замовлення по телефону або e-mail, повернення товару

Купив: CAVA.COOL Серебряная наборная подвеска с куб.цирконием и эмалью CAVA.COOL Серебряная наборная подве, Fresh Jewelry Женское серебряное кольцо с куб. циркониями и эмалью 15.5

Купив: Замовлення №67547

Хотів купити: Шнурок шелковый с позолоченной застежкой
Сподобалося: відповідність ціни, замовлення через корзину, видача товару на складі, відвантаження товару
Не сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail